Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Družba  ·  24.05. ob 20:30  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  572

VIDEO: Potrdili nove člane Sveta ZD Velenje, Ljudska iniciativa Velenje ostala brez razprave

images/discussions/1684953047-KLWXOG-large.jpg   - www.velenjcan.si

Predstavniki Ljudske iniciative Velenje so včeraj, 24. maja, sejno dvorano zapustili v razočaranju. Župan Peter Dermol in svetniki odgovarjajo.

Ljudska iniciativa Velenje je pretekli teden podžupanji predala preko 1.600 podpisov peticije, s katero nakazujejo nezadovoljstvo nad Zdravstvenim domom Velenje. Predstavniki ljudske iniciative so po sestanku z županom Petrom Dermolom želeli tudi, da se na seji Sveta, v sklopu imenovanja novih članov v Svet javnega zavoda Zdravstveni dom Velenje, vmesti tudi razprava o peticiji. Z urada Župana so prejeli obvestilo, da tokrat tega ne bodo obravnavali.

Ljudska iniciativa Velenje je po elektronski pošti pozvala tudi svetnice in svetnike, da prepoznajo njihova prizadevanja in ob potrditvi novih članov Sveta zavoda, spregovorijo tudi o zbranih podpisih in pobudah. Nekateri člani iniciative so bili celo prisotni na včerajšnji seji Sveta, a so ostali brez razprave ali omembe in so v razočaranju zapustili sejno dvorano.

Svetnice in svetniki so na 5. redni seji v Svet javnega zavoda Zdravstveni dom Velenje imenovali Admirja Hodžića, Albina Vrabiča, Darjo Štraus in Amro Kadrić.

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !