Article's Author Avatar

Prosta delovna mesta v Velenju
(Arhiv) Zanimivo  ·  16.04. 2022 ob 14:02  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  2593

https://cdn.velenjcan.si/images/articles/1650110532-zYlPY8-large.jpg

Ponudba prostih delovnih mest v Velenju temelji na potrebah večjih velenjskih podjetij, med katere sodijo največji zaposlovalci, kot so Gorenje, Plastika Skaza,  Premogovnik Velenje in BSH.  Mestna občina Velenje ima več kot 26.000 tisoč prebivalcev in je 7 največja občina po številu prebivalcev v Sloveniji.  Sprva je Velenje veljalo za rudarsko mesto, ki pa se zadnja leta zaradi postopnega prestrukturiranja  Šaleške doline (zapiranja Premogovnika Velenje in termoelektrarne Šoštanj v prihodnosti) vse bolj razvija tudi na drugih gospodarskih dejavnostih. Z razvojem tako narašča število prostih delovnih mest v Velenju, vezanih na druge industrijske panoge. Poleg večjih velenjskih podjetij lahko v okolici najdemo tudi druga podjetja, kamor se Velenjčani odpravlja na delo. Izpostavimo lahko podjetje BSH, kjer izdelujejo hišne gospodinjske aparate. Trenutno pa imajo na svoji spletni strani objavljenih več kot 10 prostih delovnih mest.

Prosta delovna mesta v Velenju glede na vrste dela

Na podlagi javno objavljenih podatkov Zavoda republike Slovenije za zaposlovanje vam v nadaljevanju predstavljamo statistične podatke o povpraševanju delodajalcev po delavcih v Velenju in okolici. Na prvem mestu je daleč pred ostalimi povpraševanje po delavcih s področja predelovalne dejavnosti. Sledijo dejavnosti s področja gradbeništva, zdravstvenega in socialnega sektorja, gostinstva in trgovinskih storitev.

Največji zaposlovalci v Velenju in v njegovi okolici

Poleg velenjskih podjetij lahko prosta delovna mesta v Velenju najdemo tudi za podjetja, prisotna po celotni Sloveniji.  V trgovskih centrih imajo stalno objavljene zaposlitve za podjetja Spar, Mercator, Tuš, Merkur, Hofer, Lidl  in Jager.

Največ prostih delovnih mest boste lahko našli pri podjetjih, predstavljenih v nadaljevanju.

Prosta delovna mesta v Gorenju

Podjetje Gorenje d.o.o. je eden izmed največjih zaposlovalcev v mestni občini Velenje, saj tukajšnje gospodarstvo še vedno v največji meri sloni na premogovniku Velenje in podjetju Gorenje. Kot zanimivost lahko omenimo, da v podjetju Gorenje d.o.o. zaposlujejo skoraj četrtino aktivnega prebivalstva v Velenju. Prav zaradi tega lahko največ prostih delovnih mest v ponudbi Workforce najdete za Gorenje in ostala večja podjetja v tem kraju.

Gorenje je del mednarodnega podjetja Hisense, ki ima skupno zaposlenih več kot 80.000 ljudi. Skupina Hisense deluje v kar štirih industrijskih panogah in je prisotna v 160 državah sveta. Njihove najbolj prepoznavne znamke so: Hisense, Gorenje, Asko in Toshiba.

Prosta delovna mesta v Plastiki Skaza

V Plastiki Skaza redno iščejo nove sodelavce. Največkrat proizvodne delavce, skladiščnike, operaterje in pisarniške delavce. V svojih vrstah imajo skoraj 300 zaposlenih ljudi  s povprečno starostjo 36 let. V Plastiki Skaza se ukvarjajo s predelavo plastike na področjih elektroindustrije, pohištvene industrije, medicinske industrije  in ostalih specifičnih izdelkov. V ponudbi imajo tudi lastne izdelke, ki jih prodajajo v svoji spletni trgovini.

Prosta delovna mesta v Velenju na Workforce.si

Vsa razpoložljiva delovna mesta v Velenju lahko najdete na spletni strani Workforce.si, kjer se lahko le z nekaj kliki prijavite na željeno prosto delovno mesto.  Na podlagi vaše prijave boste opravili nadaljnji razgovor in pričeli z novo zaposlitvijo. Za vse informacije o zaposlitvah v Velenju se lahko obrnete direktno na Workforce.si preko telefonske številke +386 16 00 3538 ali preko e-mail naslova: info@workforce.si.

PR
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.