Article's Author Avatar

Mlada Velenjčanka Nuša Beuc navdušuje v novi skladbi ansambla Nemir
(Arhiv) Zanimivo  ·  17.11. 2021 ob 11:13  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  4000

https://i.imgur.com/JBt2sGk.jpg

Ansambel Nemir letos praznuje 15 let glasbenega ustvarjanja in ob tem jubileju so izdali tudi novo skladbo »Kdor prepeva se ne stara«, ki je delo Mateja Kocjančiča in Marjana Turka, s katerima Nemirovci sodelujejo že vrsto leto.

V skladbi se jim je pridružila tudi njihova najbolj zvesta oboževalka, 8-letna Nuša Beuc iz Kavč. Z mlado Velenjčanko je šestčlanska skupina Nemir nastopila že na koncertu leta 2019, takrat se je porodila zamisel o tem, da bi tudi v prihodnje kaj skupaj ustvarili. Po treh letih lahko končno prisluhnemo njihovemu skupnemu izdelku na katerega so zelo ponosni.

V skladbi se mala nadobudna pevka Nuša sprašuje, kako je bilo takrat, ko so bili Nemirovci njenih let in kako so začeli z igranjem. Pred 15 leti se je začela njihova pot, takrat sta ustanovna in še vedno aktivna člana Andrej in Gregor štela rosnih 16 oziroma 15 let.

Videospot, katerega so posneli v Sončnem parku v Velenju si lahko ogledate spodaj:

Velenjcan
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.