Article's Author Avatar

Odpovedana rokometna tekma v Velenju
(Arhiv) Športne novice  ·  16.01. ob 09:36  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  676

https://i.imgur.com/85jZheq.jpg

Odpovedane tekme v 1. ženski rokometni ligi se vrstijo kot po tekočem traku. Rokometna zveza Slovenije (RZS) je v novem koledarskem letu uspela izpeljati le eno tekmo, in sicer dvoboj v zeleni skupini med ŽRK Maribor in RK Zvezda Logatec. Vse ostale načrtovane tekme (14), tako v modri skupini kot zeleni, so odpovedane zaradi okužb igralk z novim koronavirusom. Članice Velenja bi morale prvo tekmo v letošnjem letu odigrati 8. januarja, ta pa je bila odpovedana zaradi okužb pri ekipi Zagorja. Današnja (15. januar) proti ŽRD Litija, ki naj bi bila v Rdeči dvorani,  pa tokrat zaradi okužbe v domačih vrstah.

Korona kriza je tako povzročila nemalo težav številnim klubom, prav nihče pa ne more z zagotovostjo povedati, kdaj se bo prvenstvo zares nadaljevalo. Po dveh odpovedanih krogih, naj bi rokometašice sedaj stopile na parket 22. januarja.

Pari 13. kroga, modra skupina: Krka Novo Mesto – Velenje, Zagorje – Ptuj, Krim Mercator - Z'dežele, Trgo ABC Izola – Zelene Doline Žalec, Mlinotest Ajdovščina – Litija.

ŽRK Velenje / Velenjcan.si
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.