Article's Author Avatar

Dolgoletni kapetan David Kašnik zapušča NK Rudar Velenje
(Arhiv) Športne novice  ·  14.07. 2021 ob 06:59  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  549

https://i.imgur.com/VSdmqx8.jpg

Dolgoletni kapetan David Kašnik ob izteku pogodbe sporazumno zapušča NK Rudar Velenje. Kašnik je s svojo borbenostjo in nepopustljivostjo navduševal v zeleno-črnem dresu vse od leta 2012, pred tem pa se je kalil v vrstah Olimpije in Aluminija. 

Vsa ta leta je bil eden najpomembnejših členov članske ekipe in tudi eden izmed zaslužnejših igralcev pri vseh vidnejših uspehih NK Rudarja. David je bil poleg vsega tudi pomemben vezni člen med ekipo in trenerskim štabom. 

Od sezone 2012/13 do danes je Kašnik za Rudar zbral kar 139 nastopov, odigral 13.469 minut in dosegel 9 golov. "David, najlepša hvala za vse in srečno na tvoji nadaljnji poti. Morda pa bomo kdaj v prihodnje sodelovali na drugačen način, vrata našega kluba so namreč zate vedno odprta," so ob tem zapisali pri NK Rudar.

NK Rudar
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.