Article's Author Avatar

Šola za starše o zdravi prehrani za vso družino
(Arhiv) Napovednik  ·  10.01. ob 18:50  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  296

V januarski šoli za starše o zdravi prehrani za vso družino, krepitvi imunskega sistema in prenašanju dobrih navad na otroke in mladostnike.

https://i.imgur.com/FJnRZfy.jpg

Tudi v novem letu Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje nadaljuje s šolo za starše. V ponedeljek, 17. januarja 2022, ob 17.30 uri, vas vabijo, da se jim pridružite na spletnem predavanju, ki bo potekalo preko aplikacije ZOOM. Predavateljica bo tokrat domačinka Nataša Forstner Holešek, raziskovalka zdravega načina prehranjevanja.

Ni slučaj, da so na MZPM Velenje za temo januarskega predavanja izbrali zdravo prehrano. Po navadi v novo leto stopamo s številnimi zaobljubami, med katerimi je pogosto tudi ta, da bomo jedli bolj zdravo in tako poskrbeli za svoje zdravje. Pomanjkanje hranilnih snovi lahko povzroči našemu telesu težave, ki se na dolgi rok lahko odražajo tudi na počutju in zdravju tako odraslih kot tudi otrok in mladostnikov. Izvedeli boste, zakaj je pomembno, da uživamo hrano, ki koristi našemu telesu. Svetovala bo, kako osvojiti zdrave prehranske navade in kako jih prenesti na otroke in mladostnike. V času, ki je zaradi zdravstvenih razmer poln izzivov za naše telo, je zelo pomemben dober imunski sistem, ki ga lahko okrepimo tudi z zdravo prehrano.

Predavateljica Nataša Forstner Holešek se je po zaključenem univerzitetnem študiju živilske tehnologije in prehrane zaradi lastnih zdravstvenih težav še bolj poglobila v nadaljnji študij prehrane pri različnih alergijah in avtoimunih boleznih. Verjame, da se lahko vsi dobro počutimo v svojem telesu. Poiskati pa moramo najbolj primeren način prehrane, ki ustreza tako našemu telesu kot življenjskemu stilu. Vse kar poučuje in o čemer svetuje, dnevno živi in preizkuša na sebi. Z veseljem bo z vami delila svoje znanje in lastne izkušnje.


Foto: FB - Nataša Forstner Holešek

Za predavanje se lahko prijavite na e-poštni naslov mzpm.velenje@vilarozle.si, do ponedeljka, 17. januarja 2022, do 13. ure. Na dan predavanja vam bodo poslali povezavo na vašo e-pošto. 

MZPM Velenje
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.