Article's Author Avatar

S 1. decembrom širijo območje kratkotrajnega parkiranja v Starem Velenju
(Arhiv) Lokalne novice  ·  01.12. 2021 ob 07:39  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  722

https://i.imgur.com/9DjEWlf.jpg

Od danes dalje stopa v veljavo razširjeno območje kratkotrajnega parkiranja tudi na desni strani Ljubljanske ceste v Starem Velenju. Na tem območju so parkirišča pretežno v zasebni lasti, vendar je Mestna občina Velenje z lastniki uspela skleniti dogovor, da se tudi na njihovih zemljiščih, na katerih so parkirišča, uvede območje kratkotrajnega parkiranja. S tem ukrepom bodo predvsem zagotovili možnost parkiranja obiskovalcem, ki pridejo v ta del mesta po opravkih.

Čas parkiranja je omejen na 90 minut. Začetek parkiranja mora voznik označiti na vidnem mestu v avtomobilu. Režim parkiranja bo veljal od ponedeljka do petka med 7. in 17. uro. Izjema bodo imetniki dovolilnic MOV, torej lastniki zemljišč in poslovnih prostorov na tem območju.

Na karti zgoraj je obarvano območje, kjer s 1. decembrom 2021 prične veljati območje kratkotrajnega parkiranja.

S 1. oktobrom so na željo krajevne skupnosti in lokalnih podjetnikov že uvedli območje kratkotrajnega parkiranja na levi strani Ljubljanske ceste (gledano iz smeri poteka prometa).

MOV
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.