Article's Author Avatar

Predsednik RS Borut Pahor obiskal Velenje v času pandemije #foto #video
(Arhiv) Lokalne novice  ·  15.04. 2020 ob 13:52  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  2511

https://i.imgur.com/5vkYci9.jpg

Včeraj, 14. aprila 2020, je Velenje obiskal predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Pred Mladinskim centrom Velenje se je skupaj s podžupanom MO Velenje Petrom Dermolom zahvalil celotni prostovoljni skupini Udarnik MC Velenje za ves trud in energijo, ki jo v teh kriznih časih usmerjajo v pomoč starejšim, invalidom in nemočnim.

Zbrane je nagovoril tudi direktor Mladinskega centra Velenje Marko Pritržnik. Delo prostovoljne skupine MC Udarnik pa je podrobneje opisal vodja Andrej Cvernjak. Dogajanje si lahko ogledate na posnetku, spodaj.

Predsednik je kasneje pozdravil še varovanke in varovance Doma za varstvo odraslih Velenje, ki so ga ob njegovem prihodu pozdravili s pesmijo. Pred domom je predsednika sprejela direktorica doma Violeta Potočnik.

Velenjcan.si
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.