Župan sprejel srebrnega prvaka Dejana Vinčića #foto

Danes dopoldan je v protokolarni sobi Mestne občine Velenje župan Bojan Kontič, s sodelavci, sprejel odbojkarja Velenjčana Dejana Vinčića, ki je v preteklem tednu s soigralci na evropskem prvenstvu v odbojki osvojil srebrno medaljo.

Velenjčan Dejan Vinčić je s svojim izjemnim uspehom prispeval k promociji športa in našega mesta. Župan se mu je za izjemni prispevek zahvalil, mu izročil pogodbo za promocijo in športni uspeh v višini 1.000 evrov neto in mu zaželel še veliko športnih uspehov. Po zaključku sproščenega druženja se je Vinčić vpisal tudi v Zlato knjigo.

Katka Geršak, strokovna delavka Športne zveze Velenje, je Vinčiću ob tej priložnosti predala kar dve zlati priznanji. Eno je odbojkaš prejel s strani Športne zveze Velenje in Mestne občine Velenje že leta 2015. Takrat je Odbojkarska reprezentanca Slovenije na evropskem prvenstvu prav tako zasedla drugo mesto. 

Tudi letos je s svojim nastopom in odlično uvrstitvijo pripomogel k promociji Velenja in športa v Mestni občini Velenje ter tako prejel še drugo zlato priznanje. 

Dejan je na sprejemu dejal, da vedno ponosno poudari, da je Velenjčan kljub temu, da ga je pot odpeljala v druge kraje. Odbojkaš se namreč že ta vikend vrača na Poljsko k matičnemu klubu.

Galerija Fotografij

Komentiraj