Nov poraz knapov

RUDAR – ALUMINIJ 1:3 (1:2)

Mestni Stadion ob jezeru, sodniki: David Šmajc, Matej Žunič in Miha Kalan.
Strelci: 0:1 A. Živković (27.), 0:2 A. Živković (34.), 1:2 M. Panadić (45.), 1:3 T.Pečnik (47.).
Rudar: Stopajnik, Jovan, Pavlović, Vošnjak, Pušaver, Filipović, Črnčič (od 76. Jovanović), Trifković, Lelić (od 59. Krefl), Kuzmanović, Panadić.
Aluminij: Janžekovič, Ploj, Kontek, Petek, Grajfoner, Čermak (od 90. Horvat), Pečnik (od 71. Matjašič), Šaka (od 60. Marinšek), Jakšić, Živković, Flakus Bosilj (od 71. Klepač).
Rumeni karton: Kuzmanović.
Rdeči karton: /.

Nogometaši Rudarja so v 31. krogu Prve lige Telekom Slovenije doživeli nov poraz. Na domačem igrišču so tokrat priznali premoč Aluminiju. Kidričani so povedli v 27. minuti srečanja, podarjeno žogo vratarja Stopajnika pa je v mrežo zabil hrvaški napadalec Ante Živković. Z lepo mojstrovino je isti igralec le sedem minut kasneje povišal razliko na dva zadetka. Do polčasa so knapi z lepim zadetkom Panadića znižali na 1:2, v uvodnih minutah nadaljevanja pa je sledilo novo slabo posredovanje vratarja Stopajnika, ki je dovolil Pečniku za končnih 1:3. 

To je bil že 21. poraz knapov, še vedno pa čakajo na svojo prvo prvenstveno zmago v sezoni. Nasprotniki v preostalih petih tekmah so ljubljanska Olimpija, Mura, Tabor Sežana, Celje in Bravo.

Knapi bodo v 32. krogu v četrtek, 9. julija, gostovali pri prvouvrščeni Olimpiji.

Foto: Facebook NK Rudar

Komentiraj