Knapi odslovili Žilnika, člansko ekipo je prevzel Nikola Jaroš

Vodstvo kluba NK Rudar Velenje, je prekinilo sodelovanje z glavnim trenerjem članske ekipe, nadomestil ga bo trener mladinske selekcije Nikola Jaroš.

"V klubu se zavedamo, da je Žilnik člansko ekipo prevzel v izredno zahtevnem času. V obdobju, ko je vodil ekipo so ga spremljali prestopni roki, kjer je ostal brez najboljših igralcev prejšnje sezone, ni imel popolne obrambe in je nenazadnje prevzel delo glavnega trenerja ob zelo turbulentnem stanju domačega okolja. Kljub vsemu pa ekipa ni dosegla željenega nivoja in v 9. krog državnega prvenstva odhaja brez zmage," so zapisali na spletni strani kluba, ki v tej sezoni Prve lige Telekom Slovenije zaseda predzadnje mesto s štirimi remiji in štirimi porazi.

Njegovo mesto bo prevzel trenutni trener mladinske selekcije NK Rudar Velenje, Nikola Jaroš. Nikola je svoje trenerske izkušnje v članskem nogometu med drugim pridobival tudi v prvi in drugi kitajski ligi, prvi malteški ligi ter deloval v prvi in drugi slovenski ligi. NK Rudar verjame, da bo s svojo strokovnostjo in izkušnjami pripomogel, da se knapi vrnejo na višja mesta.

"Janiju se zahvaljujemo za opravljeno delo in mu želimo vse dobro v nadaljnji karieri, hkrati pa na mestu glavnega trenerja pozdravljamo Nikolo in mu želimo uspešno nadaljevanje sezone. Srečno Rudar!" so še zapisali.

Komentiraj