Pomagajmo Velenjčanu Bilu preboleti raka!

Ozdravel bi lahko z gersonovo terapijo, za katero žal nima dovolj finančnih sredstev. S terapijo mora pričeti čim prej, potrebuje pa dobrih 8.000 evrov!

24-letni Bil Šinkovec iz Velenja, se že od svojega dvanajstega leta spopada s hodgkinovim limfomom; z drugimi besedami, rak mladih. Bori se na vso moč, živi zdravo v polni meri in išče vedno nove celostne pristope k bolezni, a zaradi komplikacij, ki so se odvile v tej dolgoletni bitki za ozdravitev, ga je enaka bolezen že večkrat obiskala. Tokrat je s pomočjo novih zdravniških posvetov, pripravil tudi nov načrt zdravljenja. Ozdravel bi lahko z gersonovo terapijo, za katero je bil izbran kot primeren kandidat v Budimpešti na Madžarskem, a zanjo žal nima dovolj finančnih sredstev. S terapijo mora pričeti čim prej, potrebuje pa dobrih 8.000 evrov!

Skupaj lahko rešimo Bila!

Velenjčan Bil je že od svojega dvanajstega leta prikrajšan od veliko dobrega. Ob najtežjih trenutkih mu ob strani stoji mama Maja, tokrat pa mu lahko pomagamo vsi skupaj!

Drage bralke in bralci, vse, ki želite pomagati Bilu Šinkovcu iz Velenja, prosimo, da denarno pomoč nakažete na transakcijski račun Sklada Ivana Krambergerja št. SI56 02922-0019831742 s pripisom za Bila, sklicna številka 7226. Odslej lahko pomagate tudi s SMS-donacijami. Pošljite SMS na 1919: z vpisano ključno besedo KRAMBERGER boste prispevali 1 evro, z vpisano ključno besedo KRAMBERGER5 pa 5 evrov.

OKVIR za pomoč iz Krambergerjevega sklada

Za vsak denarni prispevek, se vam Bil zahvaljuje iz srca! Podrobneje o njegovi zgodbi v Slovenskih novicah.

Komentiraj