Lokale v mestnem središču vabijo k sodelovanju

Promocijska akcija Razvajaj se v mestu, ki jo Mestna občina Velenje že tradicionalno pripravlja ob mednarodnem dnevu žena, bo letos potekala od 5. do 31. marca. V tem času vabijo lokale v mestnem središču, da pripravijo posebno ponudbo, ki bo prvenstveno namenjena ženam.

Ob mednarodnem dnevu žena bo Mestna občina Velenje že osmo leto zapored pripravila akcijo Razvajaj se v mestu. Žal zaradi trenutnih epidemioloških razmer ne bodo mogli organizirati tradicionalne modne revije. Če bodo razmere dopuščale, bodo modno revijo pripravili v jesenskem času.

Gostince, obrtnike in trgovce, ki imajo lokale v mestnem središču, vabijo, da pripravijo priložnostno ponudbo ob mednarodnem dnevu žena, ki ga obeležujemo 8. marca.

Vse zainteresirane pozivajo, da do ponedeljka, 22. februarja 2021, na spletni povezavi https://forms.gle/6vTvic6SmGncJMjM9 izpolnijo prijavnico in opišejo posebno ponudbo v okviru akcije. Mestna občina Velenje bo oblikovala letak s predstavljenimi ponudbami, izvedli bodo tudi nekatere druge promocijske aktivnosti.

Komentiraj