Hitrejši dostop do zdravnika v Velenju

Bioshoper Oglas
Bioshoper Oglas

Mestna občina Velenje je v sodelovanju z Zdravstvenim domom Velenje izdelala zloženko Kako do zdravnika v Velenju?, v kateri so zbrane osnovne informacije, kako in s kakšnimi simptomi do osebnega zdravnika, do Akutne infekcijske ambulante, Dežurne ambulante in pomoči v primeru življenjske ogroženosti. Prav tako so navedli telefonske številke, delovne čase posameznih ambulant in označili vhode. Zdravstveni dom Velenje v teh dneh posodablja svojo spletno stran www.zd-velenje.si, ki bo ažurirana in na voljo za uporabo občankam in občanom od ponedeljka, 19. oktobra.

Po novem bo dostop do osebnega zdravnika možen na štiri načine: preko spletnega obrazca na spletni strani www.zd-velenje.si, preko telefona na INFO številki zdravstvenega doma (03 8995 541), ali osebno preko INFO točke v zdravstvenem domu, še vedno pa lahko pokličete tudi ambulanto svojega osebnega zdravnika.    

Zloženko z vsemi informacijami, ki jo lahko prelistate tudi s klikom TUKAJ, bodo v naslednjih dneh poslali tudi v vsa gospodinjstva.

Komentiraj