Do nadaljnjega zaprt tudi Zbirni center Velenje

PUP Saubermacher obvešča, da sta z današnjim dnem, 30. 3. 2020, do nadaljnjega zaprta tudi Zbirni center Velenje in Podhom (Luče). Prav tako ostajajo zaprta zbirna mesta in uprava podjetja za stranke.

V zaprtje so bili primorani na podlagi novega Odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji ter prepovedi gibanja izven občin.

Stranke prosijo, da poskusijo rešitev najti preko telefona (03 896 87 1103 896 87 18051 244 521), ali preko e-pošte: podjetje@pup-saubermacher.si

Odvoza kosovnih odpadkov na naročilnico do nadaljnjega ne bo.

Odpadke zaenkrat še odvažajo nemoteno. Vljudno vas prosijo, da odpadke, ki jih ne morete predati v zabojnik, ustrezno hranite pri sebi doma, do preklica izrednih razmer. Zbiralnice so namenjene zbiranju ločeno pripravljene embalaže. V zbiralnice je prepovedano odlagati kosovne, nevarne, gradbene in ostale neprimerne odpadke.

Odpadke ni dovoljeno kuriti na prostem! Zakonsko je tudi prepovedano odlaganje odpadkov v naravo! 

Uprava PUP Saubermacher dodaja: "Sedaj je čas, da pomislite v kakšnem okolju si želite živeti, ko bo virus za nami in ko bodo izredne razmere preklicane. Pomislite na najdražje, na sosede, na otroke, na pomoči potrebne in seveda tudi nase. Upoštevanje navodil je v danem času najbolj pomembno."

Foto: PUP Saubermacher

Komentiraj