Turističnoinformacijski center Velenje zaprt od 1. do 11. aprila

Skladno s sprejetimi ukrepi Vlade Republike Slovenije bosta Turističnoinformacijska pisarna in galerija v Vili Bianci (Stari trg 3, Velenje) od jutri, 1. aprila, do predvidoma nedelje, 11. aprila, zaprta za obiskovalce. Odpovedujejo tudi vse dogodke, ki so bili napovedani v prostorih Vile Biance. V tem času bo komunikacija z uporabniki storitev potekala po telefonu (03 896 17 15) ali e-pošti (turizem@velenje.si), in sicer od torka do petka med 8. in 15. uro.

Sistem mestnih koles Bicy bo v tem času za obstoječe uporabnike v skladu z ukrepi in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje deloval nemoteno, registracija novih uporabnikov pa ne bo mogoča. Obstoječe uporabnike pozivajo, da si za lažjo uporabo sistema prenesejo mobilno aplikacijo Bicy, kjer je na voljo tudi več informacij. Klicni center za pomoč uporabnikom na brezplačni telefonski številki 080 19 61 bo na voljo od torka do petka med 8. in 15. uro. Vse uporabnike pozivajo k previdni, skrbni in preudarni uporabi koles in e-koles!

Turizem trenutno stoji pred enim največjih preobratov v svoji zgodovini. Zavod za turizem Šaleške doline se z veliko mero inovativnosti, iznajdljivosti, razumevanja in predvsem sodelovanja prilagaja ekstremnim razmeram. Trudijo se, da bodo negativne posledice epidemije v Šaleški dolini čim manjše, turističnim delavcem pa sporočajo, da so v teh težkih časih tu za njih.

Komentiraj