Policijsko poročilo, dne 13. junij 2019

Včeraj so na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 336 klicev občanov, v 87. primerih je šlo za interventne dogodke.

Največ dogodkov in sicer 40 je bilo s področja cestnega prometa, 23. so ukrepali zaradi kršitev javnega reda in miru, v 17. primerih pa so obravnavali kazniva dejanja.

Med podrobnostmi najprej o včerajšnji smrtni prometni nesreči.

Smrtna prometna nesreča – Podvolovjek

O prometni nesreči so bili obveščeni včeraj v popoldanskih urah, zgodila se je najverjetneje okoli 13.30 ure. 69-letni voznik je vozil po turistični cesti iz smeri Kamnika proti Lučam. Izven naselja Podvolovjek je v ostrem desnem ovinku zapeljal naravnost čez vozišče. Avtobus je nato zdrsel po strmem gozdnato skalnatem pobočju in trčil v več dreves. Po okoli 38 metrih drsenja je s sprednjim delom avtobusa silovito trčil v večje drevo, kjer je vozilo tudi obstalo. Voznik je na kraju nesreče poškodbam podlegel. To je letošnja dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na našem območju. Lani v enakem obdobju so v prometnih nesrečah umrle tri osebe.

Vlomi v šest kleti - Prevalje

Na Prevaljah so včeraj obravnavali vlome v šest kleti. Lastniki pogrešajo prehranske izdelke, vino, orodje in športno torbo.

Vlom v delavnico - Dravograd

V Dravogradu je včeraj neznani storilec vlomil v delavnico in ukradel več električnega in baterijskega orodja.

Poškodovanje vozila - Celje

Danes zjutraj so bili obveščeni, da je neznani storilec na Pucovi ulici v Celju ponoči poškodoval osebni avtomobil. Na vozilu je prerezal vse pnevmatike in odlomil stranski ogledali.

Komentiraj