Priznani ruski terapevt Maksim Osipov bo zopet obiskal Velenje

Od ponedeljka, 28. 9., do nedelje, 4. 10. 2020, se boste lahko v velenjskem hotelu Paka zopet prepustili energiji ruskega energoterapevta, ki je Velenje uspešno obiskal že preteklo leto (več informacij in obvezne rezervacije na GSM št. 051 313 868).

Ko se začnete spopadati z boleznijo, slabim počutjem ali malodušjem, se je v vašem telesu mogoče nabralo preveč stresa. Ta povzroča prekinitve pretoka energije po telesu, kar prinaša različne posledice.

Energoterapevt Maksim Osipov je magister tradicionalne ruske medicine. Zase pravi, da nima nadnaravnih sposobnosti, pač pa lahko občuti vibracije in človekovo biopolje. 

MOČAN IMUNSKI SISTEM JE TEMELJ DOBREGA ZDRAVJA

Najboljše rezultate dosega na področju jačanja imunskega sistema in ortopedije, pri revmi in artritisu, glavobolih, depresiji, stresu, kardiovaskularnih boleznih, boleznih limfnega sistema, endokrinih boleznih, ginekoloških obolenjih, inkontinenci, težavah z vidom, pri saniranju posledic infarkta in možganske kapi, pri psihičnih problemih in drugih, pri otrocih z motnjo pozornost in pri avtistih. 

Sam pravi, da ljudi ne zdravi, ampak pomaga vzpostaviti porušeno ravnovesje v telesu.

KO ŠČIPNE V KRIŽU

Energijska kontaktna masaža za zdrav hrbet in sklepe

Zaradi načina življenja; veliko sedenja, prisiljena drža, (nepravilno) dvigovanje težjih bremen, sunkoviti zasuki v ledveni hrbtenici, je pogosta diagnoza v Sloveniji hernija diska in išiastične bolečine. Kar devetdeset odstotkov strank z bolečinami v hrbtu ima hernijo diska v ledvenem delu hrbtenice, slabih deset odstotkov na vratni hrbtenici, samo odstotek pa na drugih predelih hrbtenice.

Med terapijami uporablja tudi kiropraktične prijeme, za katere se odloči, če ima pacient težave z gibalnim aparatom. 

Foto: Vivano 

Komentiraj