Je COVID-19 zasnovan v laboratoriju? #video

Je paket COVID-19, 5G in cepiva, zgolj naključje?

Z novimi raziskavami se je izpostavil Dr. Rashid A. Buttar (North Carolina, ZDA) za NEXT NEWS NETWORK. Navaja, da gre pri COVID-19 za profesionalno laboratorijsko delo, in sicer za substanco odvzeto iz narave, v tem primeru virus, ki ga potem mutirajo, tako rečeno gensko modificirajo, zamenjujoč morfološko konfiguracijo, da bi virus pridobil novo funkcijo. Takšne študije se imenujejo “gain-of-function” (sl. pridobitev funkcije). To v osnovi pomeni, vzeti nekaj, kar že nosi potencial za škodo in ga dodelati za še večjo stopnjo škodljivosti. Dr. Buttar po raziskavah navaja, da je COVID-19 nastal tako, da so vzeli komponento SHC014 (vrsta družine koronavirus), ga vstavili v ogrodje SARS koronavirusa, ju združili in nato dodali še HIV ter MERS, da bi ustvarili virus, ki je dovolj odporen, škodljiv in se dovolj hitro širi.

Dr. Buttar, eden najvplivnejših doktorjev na svojem področju v ZDA, je s svojimi novimi raziskavami pridobil etiketo "conspiracy theorist" (sl. teoretik zarote). Medij za katerega je poročal, pa je označen za lažni medij.

YouTube je video odstranil teden dni po objavi in ga nadomestil s sporočilom: "Ta videoposnetek je bil odstranjen zaradi kršenja YouTubovih smernic skupnosti."

Izpostavil se je tudi profesor Luc Montagnier, francoski Nobelov nagrajenec, ki je v intervjuju za CNEWS navedel, da je COVID-19 delno ustvarjen v laboratoriju. Tudi njegove raziskave trdijo, da ta med drugim vsebuje manjše sekvence HIV-a (AIDS). Pravi tudi, da vedno več raziskovalcev po svetu prihaja do enakega sklepa. Doda, da se dokazi in raziskovalni dokumenti množično zatirajo; in da nad njim trenutno nihče ne more izvajati kakršnegakoli pritiska, upoštevajoč njegovo zapuščino in Nobelove dosežke.

Doživljamo veliko medijsko blokado, tako na socialnih mrežah, kot tudi od nacionalnih in svetovnih mainstream medijev. Praktično ne dobimo nikakršne podlage za razumevanje stanja, ne glede na to, da v javnost prodira ogromno gradiva, ki razjasnjuje celoto. Poleg tega trenutno v večjih mestih in državah po svetu drvijo protesti na temo koronavirus (Rio de Janeiro, Berlin, Frankfurt, Bruxelles, London in večina večjih ameriških mest, razen New York). Mnogi se z represijo ne strinjajo, dilema je nastala z vprašanjem; zaščita naših življenj ali zgolj uničenje gospodarstva, zasužnjenje prebivalstva? Določeni mainstream mediji zgodbe o protestih zavijajo v celofan nesmisla in posmeha. Izkazalo se je namreč tudi to, da virus le ni tako nevaren kot so trdili, ta naj bi se ob zdravem imunskem sistemu pri človeku izrazil kot nekakšne vrste prehlad. Mnogi tudi navajajo, da naj bi statistiko smrtnih žrtev ponarejali. Da je virus delno ustvarjen v laboratoriju, o tem zaenkrat poročajo iz ZDA, Francije in Indije, raziskave potrjujejo mnogi po svetu.

Je paket COVID-19, 5G in cepiva, naključje?

Komentiraj