Search
Search
Close this search box.

Zakaj se tudi zasebni uporabniki vse pogosteje odločajo za nakup profesionalnih naprav Kärcher?

Kärcher profesionalni program je pomemben segment v ponudbi podjetja Kärcher, saj omogoča najvišjo stopnjo čistoče na vseh področjih. Zato se za njihove profesionalne naprave odloča tudi vse več zasebnih uporabnikov, kar pa še zdaleč ni edini razlog za takšno odločitev.
FOTO: Kärcher

Podjetje Kärcher slovi kot največji proizvajalec čistilne opreme na svetu, ki ponuja visoko kakovostne naprave za vse zasebne in profesionalne uporabnike, zato se njihova ponudba deli na hobi in profesionalni program.

Slednjega odlikujejo številne prednosti, zaradi katerih jih vse pogosteje izbirajo tudi zasebni uporabniki. Spoznajte Kärcher profesionalni program in preverite nekaj ključnih razlogov, zakaj se zanj odloča vse več zasebnih uporabnikov.

Kärcher profesionalni program

Karcher profesionalni program zajema širok izbor različnih naprav, ki so namenjene malim in velikim podjetjem, gospodarskim in turističnim objektom ter javnim stavbam, pa tudi vsem tistim, ki se ukvarjajo z urejanjem notranjih in zunanjih površin.

Da bi lahko zadovoljili različnim potrebam po čiščenju, je Kärcher zasnoval različne profesionalne naprave, ki slovijo po svoji, kakovosti, energetski učinkovitosti, dolgi življenjski dobi in izjemnih sposobnih čiščenja.

Med najbolj pogostimi napravami iz profesionalnega programa so profesionalni visokotlačni čistilci, sesalniki, okenski in površinski sesalniki, čistilno-sesalni stroji, parni čistilci in stroji za pometanje.

Ne glede na to, katero napravo boste izbrali, ste lahko popolnoma prepričani, da bo zadovoljila vse vaše zahteve in potrebe po čistoči.

Razlogi za izbiro profesionalnih naprav Kärcher

Čeprav je Karcher profesionalni program primarno namenjen profesionalnemu čiščenju, ki ga ponujajo ponudniki storitev čiščenja, pa se za naprave iz tega segmenta odloča tudi vse več zasebnih uporabnikov. Razlogov za takšno odločitev je več:

  • Visoka kakovost: Ne glede na to, ali se odločite za profesionalni visokotlačni čistilnik ali pa sesalnik, so vse naprave iz Kärcher profesionalnega programa izjemno kakovostne. Izdelane so iz najbolj kakovostnih materialov, zaradi česar vas nikoli ne bodo pustile na cedilu.
  • Izjemna zmogljivost: Podjetje Kärcher izdeluje različno zmogljive naprave, ki zadovoljijo različnim potrebam po čiščenju. Z izbiro naprav iz njihovega profesionalnega programa pa boste deležni največje zmogljivosti na področju čistilne tehnike. Z njimi boste brez težav odstranili tudi najbolj trdovratno umazanijo – in to z minimalno napora!
  • Učinkovito čiščenje: Kärcher profesionalne naprave zagotavljajo optimalne rezultate čiščenja pri vsakodnevnih čistilnih opravilih. Zaradi izjemne zmogljivosti imajo vse naprave tudi največje sposobnosti čiščenja, zato boste dosegli popolno čistočo svojega doma in njegove okolice, ki vam jo bodo zavidali vsi sosedi.
  • Zanesljivost: Zaradi izbire visokokakovostnih materialov in najbolj napredne tehnologije, so naprave iz Kärcher profesionalnega programa še bolj zanesljive. Glede na to, da morajo zadovoljiti tudi največjim obremenitvam na področju profesionalnega čiščenja, ste lahko popolnoma mirni tudi glede njihove zanesljivosti v domačem okolju.
  • Trajnost: Glavno vodilo podjetja Kärcher pri zasnovi vseh njihovih naprav je zagotovo trajnost. Če pa izberete katerokoli napravo iz njihovega profesionalnega programa, pa vas bo navdušila še z večjo energetsko učinkovitostjo, manjšo porabo vode in še večjo vzdržljivostjo – to pa so dejavniki, s katerimi lahko tudi zasebni uporabniki še bolj prispevajo k trajnostnemu okolju.
  • Dolga življenjska doba: Vse profesionalne naprave so zasnovane tako, da vam zagotavljajo izjemno dolgo življenjsko dobo. S primernim in rednim vzdrževanjem ter servisiranjem pa jo lahko še podaljšate, zato vam bodo služile izjemno dolgo.
  • Širok spekter različnih funkcij in dodatne opreme: Profesionalne naprave Kärcher so zasnovane tako, da čim bolj olajšajo čiščenje v najbolj obremenjenih okoljih. Zato imajo še večji nabor različnih funkcij in dodatne opreme, zaradi česar jih z večjim veseljem uporabljajo tudi vsi zasebni uporabniki.
  • Enostavna uporaba: Čeprav gre v osnovi za profesionalne naprave, pa so čistilne naprave Kärcher izjemno enostavne za uporabo. Zanje ne potrebujete nobenega posebnega znanja ali izkušenj, zato jih brez omejitev lahko uporabljajo vsi zasebni uporabniki.
  • Prihranek časa: Kot smo že omenili, profesionalne naprave Kärcher zagotavljajo izjemno visoko učinkovitost čiščenja. To pomeni, da je delo opravljeno bistveno hitreje, kar pa je še posebej pomembno vsem tistim uporabnikom, ki se že tako spopadajo s pomanjkanjem časa.
  • Izboljšanje kakovosti življenja: Vsi zasebni uporabniki, ki se odločijo za profesionalne naprave Kärcher, bistveno izboljšajo kakovost svojega življenja. Z njihovo uporabo prihranijo veliko časa, ki ga lahko namenijo prostočasnim aktivnostim, hkrati pa bistveno izboljšajo pogoje bivanja v svojem domačem okolju. Glavni razlog temu je visoka zmogljivost tovrstnih naprav, ki zagotavlja popolno čistočo brez uporabe agresivnih čistilnih sredstev.

Več kot očitno je, da profesionalne naprave Kärcher zagotavljajo številne prednosti, zaradi katerih se zanje odloča tudi vse več zasebnih uporabnikov. Poskrbite za popolno čistočo v svojem domu tudi vi in izberite eno od naprav iz Kärcher profesionalnega programa!

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Več novic

Kronika

Obvestilo: Prišlo je do prometne nesreče v Paki pri Velenju

Do nesreče na območju občine Velenje je prišlo danes, 22. marca 2024....
Družba

Preveč vsakodnevnega stresa? Vabljeni, da spoznate osnovne značilnosti sproščanja

Danes, ob 16. uri vabljeni na delavnico v Sejno dvorano Mestne Občine Velenje kjer boste spoznali osnove tehnik sproščanja, ki lahko učinkovito pomagajo pri obvladovanju vsakodnevnega stresa....
Obvestila

Zapora ceste v Pohrastniku: v petek med 8. in 13. uro popolna zapora

V petek, 29. marca, bo med 8. in 13. uro na Pohrastniku prišlo do popolne zapore ceste....
Kronika

S tovornim vozilom vijugal po avtocesti v krvi imel več kot tri promile alkohola

Policisti opažajo, da je alkohol še vedno močno preveč prisoten med vozniki v cestnem prometu. Skorajda ni dneva v letu, da ne bi obravnavali voznikov, ki vozijo pod vplivom alkohola...

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Jutri bo potekal maraton nadzora hitrosti – objavljamo lokacije

Med 15. in 21. aprilom bo po vsej državi potekala preventivna akcija za umirjanje hitrosti na naših cestah. Policisti bodo v tem času izvajali poostren nadzor in tako preverjali, ali...
Obvestila

Javne sanitarije v garažni hiši pri zdravstvenem domu zaprte predvidoma do konca meseca junija

Zaradi sanacije bodo javne sanitarije v garažni hiši pri zdravstvenem domu zaprte predvidoma od ponedeljka, 22. aprila, do konca meseca junija....
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 18. aprila predvidoma med 8. in 9.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije....
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Stantetove 18-32 in Šaleka 6-25 v četrtek, 18. 4. 2024, od 8.00 do 15.00, prekinjena dobava toplotne energije zaradi...

Zadnje osmrtnice

Marija Rajer

Martin Skočaj

Zvone Kovač

Velenjcan copyright © 2023