Search
Search
Close this search box.

Obiščite Bazen Velenje in pričarajte nepozaben dan celotni družini

Bazen Velenje danes velja za moderno urejen športno – rekreacijski center, ki je na voljo za ljubitelje rekreacije, športa in sprostitve. Pri njih se trudijo ponuditi kvalitetne možnosti za preživljanje vašega prostega časa. Prostore redno in dosledno čistijo, vzdržujejo in skrbijo za nemoteno delovanje in zadovoljstvo strank.
bazen velenje
FOTO: Branko Ćumurdzić

Bazen Velenje je lociran v rekreacijskem pasu južno od Šaleške ceste, v neposredni bližini centra mesta. Bazen je bil zgrajen leta 1971, zaradi napak pri izvedbi pa je bilo nujno del objekta odstraniti. Leta 1984 je bil zgrajen nov del oz. objekt korita bazena in strojnice. Poleg bazena za plavalce je Velenje dobilo tudi prvi fitnes (t.i. Trim kabinet) in dve finski savni. Kljub posodobitvi je ponudba kmalu postala preskromna za potrebe sodobnega časa. Zaradi tega  je bila v letih 2006/2007 ponovno izvedena “Prenova in razširitev bazena” pri katerem je objekt pridobil še mali bazen za neplavalce ter posodobitev savne in fitnesa. V letu 2018 se je prostor, ki je bil namenjen gostinskem obratu spremenili v dvorano za funkcionalno vadbo.  

Ste naveličani poležavanja na kavču in si želite družinskih doživetij tudi v hladnejših dnevih? Za vas so na Bazenu Velenje pripravili družinsko vstopnico. Cena vstopnice za 4-člansko družino v bazenu je 15 €. V ceno je vključeno: Kopanje v velikem in malem bazenu, prost vstop za otroke do 4. leta starosti, parkiranje v garažni hiši pred objektom. Z obiskom bazena si lahko vsi družinski člani naredite aktiven, zabaven in nepozaben dan.

Foto: Branko Ćumurdzić

BAZEN VELENJE JE RAZDELJEN V TRI TEMATSKE SKLOPE:

  • Veliki in mali bazen ( med tednom od 08. do 22. ure, sobota in nedelja – od 09. do 22. ure.)
  • Fitnes studio in dvorana za funkcionalno vadbo (med tednom od 06. do 22. ure, sobota in nedelja – od 08. do 22. ure.)
  • Savna center (od ponedeljka do nedelje med 10. in 22. uro, ob praznikih je obratovalni čas prilagojen.)

Fitnes ima skupno površino 260m2. Opremljen je s profesionalnimi napravami za izvajanje različnih vaj, ki so namenjene za različne dele telesa. Prostor je razdeljen v 3. sklope in sicer kardio prostor, izotonične oz. klasične naprave ter funkcionalni del fitnesa. Za vse ljubitelje vadbe na prostem v pomladnih in poletnih mesecih postavimo na naši terasi zunanji fitnes, ki ga sestavljajo oprema in pripomočki za vadbo.

Dvorana za Funkcionalno vadbo je sodobno opremljena in prilagojena za izvajanje specifičnih vadb glede na potrebe posameznika ali skupine. V njej se nahajajo tudi funkcionalni rekviziti in dve vreči za boks. Funkcionalna vadba je nov trend in zvrst vadbe za razvijanje mišične moči in drugih motoričnih sposobnosti kot so vzdržljivost, hitrost, koordinacija, ravnotežje in gibljivost. Skupna površina prostora znaša 125 m2, od tega pa dvorana za vadbo zaseda 90 m2.

Skupna površina savna centra je 130m2 . V ponudbi imajo finsko savno, turško (parno) savno, dve različni infra savni ter tepidarijum. Brezplačna dodatna ponudba v savni: za dodatno sprostitev si lahko privoščite plavanje v obeh bazenih, v prostorih savne imate na voljo brezplačne čaje različnih okusov, poleg napitkov vas bo pričakal tudi kakšen prigrizek, brezplačna izposoja brisače in brezplačno parkiranje v garažni hiši ob avtobusni postaji Velenje.

Prostor ob telovadnici, ki je sameval so prenovili in opremili v masažni prostor ter obogatili že obstoječo ponudbo. Od junija 2023 imajo tako v njihovih prostorih tudi masaže, ki jih izvaja Petra Žist. Naročite se lahko na telefonski številki: 041 593 058.

Cenik je viden na povezavi: https://srz-rdeca-dvorana.si/bazen-velenje-cenik/

Naročnik oglasa je Rdeča dvorana
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Več novic

Družba

Danes je v Velenju potekala okrogla miza na temo medvrstniškega nasilja in sovražnega govora na spletu

Danes, 12. aprila, je v Velenju pod taktirko Ministrstva za digitalno preobrazbo potekala okrogla miza, posvečena problematiki med vrstniškega nasilja in sovražnega govora na spletu. ...
Družba

PGD Velenje od včeraj bogatejše za nove operativne gasilce

Včeraj, 16. marca, so člani Prostovoljnega gasilskega društva Velenje uspešno opravili tečaj za operativne gasilce....
Družba

Kamnoseštvo Korpar nagrobnike izdeluje že več kot 65 let

Kamnoseštvo KORPAR je družinsko podjetje, ki se ukvarja predvsem z izdelavo nagrobnikov, njihovim popravilom ter nadgradnjo, izdelavo graviranih ter montažo kovinskih napisov, izdelavo okenskih polic, stopnic, kuhinjskih pultov ter ostalih...
Družba

Člani Društva Invalid Konovo v petek izvedli volilni občni zbor

V petek, 15. marca, so v Društvu Invalid Konovo izvedli volilni občni zbor, katerega so z bogatim kulturnim programom popestrile pevke Društva Invalid....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

V maju zaključuje z delom zdravnica Lucija Šteković

Iz ZD Velenje sporočajo, da zdravnica Lucija Šteković, dr. med., zaradi upokojitve s 7. 5. 2024 zaključuje z delom....
Obvestila

Obvestilo: Kolesarska steza proti Mislinji še vedno ZAPRTA

Kolesarska steza proti Mislinji je zaradi odpravljanja pomanjkljivosti še vedno zaprta. ...
Obvestila

V torek, 9.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Žarove ceste 3, 5, 6, 7, 8, 9, 9a, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 18 in 22 v...
Obvestila

V garažni hiši Gorica prišlo do okvare dvižnih vrat

Komunalno podjetje Velenje obvešča uporabnike, da je prišlo do okvare dvižnih vrat v garažni hiši Gorica....

Zadnje osmrtnice

Frančiška Urbanc

Barbara Rajter

Franc Mevc

Velenjcan copyright © 2023