Naj prostovoljka/prostovoljec in naj prostovoljska organizacija za leto 2022

Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje, pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Petra Dermola, ob...
Naj prostovoljka/prostovoljec in naj prostovoljska organizacija za leto 2022.
Foto: MOV in MCV

Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje, pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Petra Dermola, objavlja javni natečaj, preko katerega bo komisija na podlagi prijav izbrala naj prostovoljko/prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo leta 2022 v Mestni občini Velenje. Prijavite se lahko do 15. aprila.

Javni natečaj za izbor naj prostovoljcev je objavljen na spletni strani Mladinskega centra Velenje in občinski spletni strani pod rubriko za občane/javne objave in razpisi. Natečaj bo objavljen do 15. aprila.

Pogoji za sodelovanje

NATEČAJ NAJ PROSTOVOLJKA/PROSTOVOLJEC 2022 V MESTNI OBČINI VELENJE

– Predlagatelj je lahko posameznica oz. posameznik, neformalna skupina, društvo, zavod in druga pravna oseba javnega ali zasebnega prava.

– Prijavljeni posameznik/posameznica mora imeti stalno prebivališče v Mestni občini Velenje oziroma mora njegovo/njeno delovanje v letu 2022 biti povezano z Mestno občino Velenje, za svoje delo ne sme biti zaposlen-a za izvajanje dejavnosti, za katero se ga/jo prijavlja na natečaj, prav tako za svoje delo ni smel-a prijeti plačila preko kakršnekoli pogodbe ali študentske napotnice.

– Če je aktiven-a na več področjih se v razpisnem obrazcu to jasno opredeli in pri vsaki rubriki ter posebej zabeleži.

– Prijavljeni posameznik/posameznica mora biti s prijavo seznanjen-a in se mora z njo strinjati. Svoje strinjanje potrdi s podpisom prijavnice in priloženega življenjepisa.

– Predlagatelj mora izpolniti priloženi obrazec – PRIJAVNICO, ki jo lahko izpolni preko linka https://www.1ka.si/a/8f99e683 , ali v wordu na spletnih straneh Mladinskega centra in Mestne občine Velenje (javne objave in razpisi) ali prejme po navadni ali elektronski pošti (sporočilo na: info@msv.si).

– Obvezna priloga k prijavnici je kratek življenjepis prijavljenega/prijavljene (maksimalno 500 znakov) in najmanj tri fotografije iz akcij, dogodkov, primerne kvalitete za objavo.

– Neobvezne priloge so objave v medijih, izjave in mnenja drugih udeleženih in druga dokazila o prostovoljkinem/prostovoljčevem delu, če jih imate.

NATEČAJ NAJ PROSTOVOLJSKA ORGANIZACIJA 2022 V MESTNI OBČINI VELENJE

– Predlagatelj je lahko posameznica oz. posameznik, neformalna skupina, društvo, zavod in druga pravna oseba javnega ali zasebnega prava.

– Prijavljena organizacija mora imeti sedež v Mestni občini Velenje. Njihovo delovanje v letu 2022 mora biti povezano z Mestno občino Velenje.

 – Organizacija, ki je v zadnjih 3. letih prejela naziv Naj prostovoljska organizacija MOV, tega naziva ne mora prejeti.

– Prijavljena organizacija mora biti s prijavo seznanjena in mora kot dokazilo posredovati soglasje odgovorne osebe.

– Predlagatelj mora izpolniti priloženi obrazec – PRIJAVNICO, ki jo lahko izpolni preko linka https://www.1ka.si/a/8f99e683 , ali v wordu na spletnih straneh Mladinskega centra in Mestne občine Velenje (javne objave in razpisi) ali prejme po navadni ali elektronski pošti (sporočilo na: info@msv.si).

– Obvezna priloga k prijavnici je kratek pregled dela organizacije skozi njeno zgodovino in poslanstvo organizacije (maksimalno 500 znakov) in najmanj tri fotografije iz akcij, dogodkov, primerne kvalitete za objavo.

– Neobvezne priloge so objave v medijih, izjave in mnenja drugih udeleženih in druga dokazila o delu organizacije, če jih imate.

Uvedli so nekaj sprememb 

Letos so pri razpisu uvedli nekaj sprememb in ukinili izbor naj prostovoljcev po starostni kategoriji, hkrati pa bodo letošnji naj prostovoljci dobili zelo privlačne nagrade, in sicer naj prostovoljka/prostovoljec darilni bon v višini 300 evrov, naj prostovoljska organizacija pa darilni bon v višini 1.000 evrov.

Naj prostovoljce bodo razglasili na dogodku, ki ga bodo še pred poletjem pripravili v ta namen.

»Dokažimo, da je Velenje mesto, kjer je prostovoljcev toliko, da jih ni mogoče prešteti. Prijavite se na razpis!« pravijo na Mestni občini Velenje.

https://i.imgur.com/61lkaSu.png

Plakat za natečaj naj prostovoljka/prostovoljec in naj prostovoljska organizacija za leto 2022.  – Foto: MOV

Naroči se
Obvestilo o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Več novic

Družba

V Velenju Varuh človekovih pravic pohvalil model vključevanja starejših

Varuh človekovih pravic Peter Svetina je v okviru svojih rednih obveznosti obiskal Velenje, kjer se je srečal s pobudniki in obiskal varovana stanovanja ter gradbišče novega doma za varstvo odraslih....
Turizem

Veselo Martinovanje na Starem trgu v Velenju: Pridružite se prazniku vina ta petek 10.11. 2023

Martinovanje na prostem z degustacijo vin slovenskih vinarjev in lokalno kulinariko....
Gospodarstvo

Velenje zaključuje projekt v Stari vasi z novim partnerstvom s Kemijskim inštitutom

V ponedeljek, 4. decembra, ob 14. uri bo v Ekonomsko-poslovni coni Stara vas potekala novinarska konferenca, ki bo obeležila zaključek gradbenih del četrte faze. Ta projekt je omogočil pridobitev dodatnih...
Družba

Martinovanje v Starem Velenju: Nepozabno doživetje za vse ljubitelje vin in kulinarike #foto

V petek, 10. novembra, se je v organizaciji Zavoda za turizem Šaleške doline in Mladinskega centra Velenje ob podpori Mestne občine Velenje na Starem Velenju odvijalo tradicionalno Martinovanje. Praznovanje je...

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Prižig praznične razsvetljave v Velenju prestavljen

Prižig praznične razsvetljave v Velenju bo zaradi slabe vremenske napovedi prestavljen, in sicer se bomo čarobnemu decembru naproti uradno podali v nedeljo, 3. 12. 2023....
Obvestila

Društvo brigadirjev Velenje organizira udarniško akcijo v Ljubnem ob Savinji

Upravni odbor Društva brigadirjev Velenje (DBV) vabi člane DBV in ostala društva v okviru Zveze borcev za vrednote NOB Slovenije (ZBS) na delovno akcijo, ki bo potekala v soboto, 2....
Obvestila

Predvidene kratkotrajne zapore Ljubljanske ceste

Jutri, 23. novembra bodo zaradi del kratkotrajne zapore Ljubljanske ceste. V petek, 24. novembra pa bo popolna zapora predvidoma od 8. do 15. ure....
Obvestila

Napredna terapija za inkontinenco v ZD Velenje

V Zdravstvenem domu (ZD) Velenje se je zgodil pomemben napredek na področju fizioterapije. Enota za fizioterapijo je bogatejša za napreden aparat, vreden skoraj 40 tisoč evrov, ki se uporablja predvsem...

Zadnje osmrtnice

Jože Lavre

Cecilija Hudobreznik

Kristina Hartman

Velenjcan copyright © 2023