Search
Search
Close this search box.

Kaj se danes skriva v Velenjskem čarobnem koledarju?

V Mestni občini Velenje so pripravili interaktiven koledar, v katerem vsak dan najdete posebne ponudbe za praznični čas.
FOTO: knmedia

Z današnjo prvo adventno nedelje kristjani začenjajo adventni čas, s katerim se pripravljajo na božič. V cerkvah prevladuje vijolična barva, mize vernikov, pogosto pa tudi nevernikov, pa krasijo adventni venci, ki so tudi najbolj vidno zunanje znamenje tega časa.

Interaktivni koledar, ki so ga pripravili na Mestni občini Velenje vam vsak dan ponuja nekaj novega. Včeraj denimo je koledar ponudil čarobne sobotnice za otroke v Domu kulture, čarobno ponudba Š Beauty kozmetičnega salona, Fibra, masažnega salona in Pedikerskega studia Alisa.

Kaj nas čaka danes, 3. decembra 2023?

S klikom na današnji dan, vam koledar ponudi današnji čarobni dogodek, ki se bo pričel ob 16. uri – Prižig praznične razsvetljave.

Da bo nedelja popolna, pa lahko razvajate sebe in svoje brbončice v bistroju Bianca, kjer vas že čaka njihova čarobna ponudba.

Ne pozabite. Vsakega čaka posebno slastno darilce.

Ne zamudite prižiga praznične razsvetljave

Prižig praznične razsvetljave je v Velenju bil sprva napovedan za 1. decembra 2023, pa je zaradi vremenske napovedi bil prestavljen na današnji dan. Tako se bo danes od 16. ure dalje na Titovem trgu odzvanjala praznična glasba, ki jo bo pospremila gostinska ponudba.

Ob 16.30 se nam bo na odru pridružila zasedba Pop Deluxe, ob 17. uri pa bomo z županom MOV Petrom Dermolom prižgali praznične luči in se v nadaljevanju poznega popoldneva ponovno prepustili največjim glasbenim uspešnicam v izvedbi Pop Deluxa. 

Pop Deluxe, kot že ime samo pove, igrajo le najboljše glasbene uspešnice vseh časov. Pevec in kitarist skupine Miha Zore je svoje kitarsko znanje izpopolnil s šolanjem pri priznanemu slovenskemu kitaristu Primožu Grašiču, klaviaturist in harmonikaš Aljaž Bernik je med drugim sodeloval tudi z Eldo Viler, basist Marko Klobčar je na svoji glasbeni poti sodeloval s številnimi znanimi imeni, kot so Samuel Lucas, Lačni Franz, bobnar Miha Petrovič je snemal za več slovenskih glasbenikov, med drugim tudi za Ota Pestnerja in skupino California.  Zasedba obljublja večer, pol uspešnic, in luksuzen žur!

Se vidimo.

Velenje ponuja, Velenje VABI.

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Več novic

Družba

Veliko pustovanje na Kopah z Domnom Kumrom

Na Kopah se obeta velika pustna zabava....
Kronika

V Podgorju danes zjutraj prišlo do požara

Danes zjutraj je prišlo do dimniškega požara v Podgorju. ...
Obvestila

Proga za tek na smučeh in sankališče bosta do nadaljnjega zaprta

Iz Športne zveze Velenje so danes sporočili, da bosta zaradi vremensko neugodnih razmer, tako proga za tek na smučeh kot sankališče do nadaljnjega zaprta....
Družba

Včeraj so se na občnem zboru zbrali člani Planinskega društva Šoštanj

Včeraj, 03. februarja, je potekal občni zbor članov Planinskega društva Šoštanj, ki je najštevilčnejše društvo v občini Šoštanj....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Od 1. marca dalje spremenjen delovni čas INFO točke

Iz Zdravstvenega doma Velenje so nas obvestili, da od 1. marca dalje spreminjajo delovni čas INFO točke....
Obvestila

V Zdravstveni postaji Šmartno ob Paki v petek pričenja z delom pediatrinja

Od petka dalje v Šmartnem ob Paki ponovno na voljo pediater tri dni na teden. Omogočena bo tudi izbira osebnega pediatra....
Obvestila

V četrtek, 22.2.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike na območju Mestne četrti Velenje - Desni breg in na območju Jerihove ceste, da bo v četrtek, dne 22. 2. 2024, od 7.30...
Obvestila

Vabilo: novembra odpovedana akcija “Očistimo Zgornjo Savinjsko dolino” se bo izvedla 16. marca

Društvo za povezan razvoj Zgornje Savinjske doline vabi k sodelovanju v akciji "Očistimo Zgornjo Savinjsko dolino", le ta je bila napovedana za november, a so jo morali zaradi slabega vremena...

Zadnje osmrtnice

Marjan Korenak

Viktor Češnovar

Vid Kondić

Velenjcan copyright © 2023