Search
Search
Close this search box.

Dodajte piko na i vaši hiši z alu ograjo Guardi!

Ograja ne samo, da zagotavlja varnost in zasebnost, ampak je pomemben element, ki določa celoten videz vašega doma. Zato je izbira kakovostne in privlačne ograje nujna.
FOTO: GUARDI

Ograje so izdelane iz različnih materialov, lastniki domov pa se največkrat odločijo za aluminij, saj je zelo hvaležen material, ki ima v primerjavi z ostalimi veliko prednosti:

 • trajnost,
 • estetika,
 • nezahtevno vzdrževanje,
 • lahka in enostavna montaža,
 • dolga življenjska doba,
 • nizki stroški,
 • okolju prijazna izbira.

Alu ograje: dolga življenjska doba in nizki stroški

Ne glede ali gre za balkonske ograje ali dvoriščna vrata, je aluminij zagotovo prava izbira, saj velja za zelo trpežen in dolgotrajen material, ki je kos vsem vremenskim izzivom.

Žgoče sonce, dež, sneg in mraz, nič jim ne pride do živega, zato lahko pri tovrstnih ograjah pozabite na barvanje in lakiranje, kot je to potrebno pri ograji iz drugih materialov.

Dolga življenjska doba je zagotovljena brez posebnega vzdrževanja. Čiščenje je zelo enostavno, brez posebnih postopkov in čistil. Dovolj je že, če jih občasno obrišete z vlažno krpo in odstranite prah.

Alu ograje so zaradi trajnosti in nezahtevnega vzdrževanja na dolgi rok cenejše, kot ograje iz drugih materialov.

Alu ograje so enostavne za montažo

Alu ograje so zelo lahke, kar olajša njihovo montažo. Namestitev ne zahteva posebnega orodja ali znanja, kar omogoča, da lahko ograjo postavite sami in tako prihranite pri stroških.

Aluminij je zelo prilagodljiv material, ki omogoča enostavno oblikovanje, zato je primeren za vse vrste terenov in površin. Z alu ograjo lahko ogradite dvorišče, vrt ali teraso, še posebej pa bo vašemu domu estetsko noto dodala balkonska ograja iz aluminija.

Alu ograja Guardi je odlična izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo estetike, vzdržljivosti in funkcionalnosti. Ne glede na vaše potrebe in želje vam bo ta ograja zagotovo pomagala ustvariti popoln zunanji videz vašega doma.

Zakaj izbrati alu ograje Guardi?

Guardi je priznan proizvajalec in ponudnik visokokakovostnih aluminijastih ograj, ki se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnostjo na področju oblikovanja in proizvodnje ograj.

Njihova zavezanost kakovosti se odraža v vsakem detajlu njihovih izdelkov, kar omogoča strankam brezskrbno izbiro za zaščito svojega doma.

Ena izmed glavnih prednosti, ki izstopajo pri znamki Guardi, je raznolikost njihovih linij ograj. Ne glede na to, ali iščete klasično, moderno ali pa želite nekaj vmes, boste zagotovo našli idealno rešitev med njihovo široko paleto.

Njihove linije ograj se ponašajo z elegantnimi in sodobnimi dizajni, ki se popolnoma prilagajajo vsakemu domu in okolju.

Priznana znamka Guardi je vodilna izbira na trgu. S svojo bogato paleto linij ograj ponuja vrhunsko kakovost, sodoben dizajn in številne prednosti, ki jih je težko prezreti.

Estetika

Alu ograja Guardi je zasnovana tako, da se prilega različnim arhitekturnim slogom. Ne glede na to, ali imate sodobno ali klasično zasnovo doma, bo aluminijasta ograja Guardi dopolnila videz vašega doma. Na voljo je v različnih barvah, stilskih vzorcih in višinah, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki najbolje ustreza vašemu okusu in stilu doma.

Vzdržljivost

Aluminijasta ograja Guardi je izdelana iz visokokakovostnega aluminija, ki je trpežen, odporen proti koroziji in ne zahteva vzdrževanja. To pomeni, da bo vaša ograja dolgo časa ohranjala svoj prvotni videz, ne glede na vremenske razmere ali druge zunanje dejavnike. Tako boste lahko brezskrbno uživali v svojem domu, ne da bi se morali ukvarjati s stalnim popravljanjem ali obnavljanjem ograje.

Funkcionalnost

Poleg estetike in vzdržljivosti alu ograje Guardi zagotavljajo tudi visoko raven funkcionalnosti. Zasnovane so tako, da zagotavljajo varnost in zasebnost vašega doma, hkrati pa omogočajo tudi dobro prezračevanje in osvetlitev. Poleg tega je namestitev aluminijaste ograje hitra in enostavna, kar vam prihrani čas in denar pri postopku namestitve.

Spodaj navajamo še nekaj dejstev zakaj so alu ograje Guardi prava izbira:

 • Zagotovljeno zadovoljstvo: več kot 10.000 zadovoljnih strank, je dovolj prepričljivo dejstvo, ki obljublja, da vam lahko zagotovijo popolno rešitev pri postavitvi ograje ne glede na vaše želje in potrebe.
 • Lasten razvoj: Guardi ograje so rezultat lastnega razvoja in vrste let izboljšav. Z razlogom se uvrščajo med vodilne na trgu.
 • 15 let garancije: garancija, ki jo zagotavljajo priča, da so Guardi alu ograje zelo kakovostne in da z njo dolgo časa ne boste imeli problema. Tako lahko brezskrbno uživate v udobju, ki vam ga ponuja alu ograja.
 • Gratis izmera: strokovna ekipa vas obišče na lokaciji in poskrbi za brezplačno izvedbo meritev. Odgovorili vam bodo tudi na vsa vprašanja, ki se vam porajajo in vas ovirajo pri odločitvi.

Alu ograja Guardi vedno prava izbira!

Guardi ponuja široko paleto različnih stilov ograj, ne glede na to, ali želite moderne ograje, tradicionalne ograje, ekskluzivni stil ograje ali podeželski stil.   

Ne glede na to, ali gre za novogradnjo ali prenovo obstoječega doma, aluminijasta ograja Guardi je odlična izbira. S svojo sodobno in elegantno obliko bo takoj pritegnila pozornost ter poudarila lepoto vaše nepremičnine.

Poleg tega, da alu ograja Guardi izboljša videz vašega doma, omogoča tudi, da boste vsako noč mirno spali, saj zagotavlja varnost vašega domačega okolja. Ograje Guardi so izdelane z najvišjimi standardi kakovosti, kar zagotavlja, da bodo vaš dom varovale pred nezaželenimi gosti.

Če iščete vrhunsko ograjo, ki bo izpolnila vaše estetske in funkcionalne potrebe, je znamka Guardi nedvomno prava izbira. Njihove ograje združujejo eleganco, trpežnost in varnost, kar vam omogoča brezskrbno uživanje v udobju svojega doma. Zato ne odlašajte več in svojo hišo opremite z aluminijasto ograjo Guardi še danes!

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Več novic

Družba

Vabljeni, da si ogledate še zadnjo predstavo Skok čez plot

V petek, 19. aprila vabljeni v Šentilj, kjer bodo za vas še zadnjič odigrali predstavo amaterskega gledališča Kulturno prosvetnega društva Šentilj - Skok čez plot....
Družba

Včeraj je v Ravnah potekal občni zbor KO ZB NOB Ravne

Včeraj, 6. aprila, so člani Krajevnega odbora Zveze borcev za vrednote NOB Ravne organizirali zbor članov, ki je potekal v prostorih Reksa. ...
Družba

Elektro in računalniška šola ŠCV dosegla 3. mesto na 1. državnem tekmovanju iz KNX

V torek, 2. 4. 2024, je potekalo 1. državno tekmovanje iz KNX v organizaciji Elektro in računalniške šole Šolskega centra Velenje na Medpodjetniškem izobraževalnem centru Velenje....
Družba

Mestna četrt Velenje – Levi breg zahod je pretekli teden organizirala predstavitev TPO in uporabe AED

Mestna četrt Velenje - Levi breg zahod je v sredo, 10. aprila, organizirala izobraževalni dogodek o temeljnih postopkih oživljanja in uporabi avtomatskega zunanjega defibrilatorja (AED)....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 18. aprila predvidoma med 8. in 9.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije....
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Stantetove 18-32 in Šaleka 6-25 v četrtek, 18. 4. 2024, od 8.00 do 15.00, prekinjena dobava toplotne energije zaradi...
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 18. aprila predvidoma med 8. in 14.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije....
Obvestila

V maju zaključuje z delom zdravnica Lucija Šteković

Iz ZD Velenje sporočajo, da zdravnica Lucija Šteković, dr. med., zaradi upokojitve s 7. 5. 2024 zaključuje z delom....

Zadnje osmrtnice

Ivanka Kaš

Marija Likeb

Bogomir Krajnc

Velenjcan copyright © 2023