Search
Search
Close this search box.

Člani NK Šoštanj so se v petek zbrali na rednem občnem sejmu

V petek, 22. marca, so imeli člani Nogometnega kluba Šoštanj redni občni zbor za leto 2024, katerega so se udeležili podžupan Boris Lambizer, predsednik Športne zveze Šoštanj Bojan Rotovnik, Danica Sovič ter člani upravnega odbora in trenerji NK Šoštanj.
FOTO: Občina Šoštanj

Predsednica, Petra Lipičnik, je podala izčrpno poročilo o delovanju kluba za leto 2023, še posebej pa se je osredotočila na obdobje od 2. avgusta 2023, ko je prevzela vodenje kluba.

Podrobno je bilo predstavljeno tudi finančno poročilo, medtem ko je vodja mladinskega pogona, Marko Novak, predstavil delo vseh selekcij, njihove trenerje in pomočnike, ter dosežke, ki so jih dosegli v preteklem letu.

Poleg sprejetih poročil so izvolili še nove člane nadzornega odbora in disciplinskega razsodišča, prav tako pa so potrdili tudi nov logotip kluba.

Predsednica je izrazila iskreno zahvalo Občini Šoštanj za veliko podporo športu in vlaganje v športni park pod Vilo Široko. Pohvalila je tudi trenerje, ki s svojo energijo in strokovnostjo vsakodnevno motivirajo več kot 200 otrok, starih od 5 do 17 let, ki s polnim zanosom obiskujejo treninge.

V prihodnosti si predsednica želi finančno stabilnost kluba, da bi še naprej gradili povezanost med mladimi igralci, trenerji, starši/navijači ter celotno lokalno skupnostjo, ter zagotavljali čim boljše pogoje za kakovostne treninge. Želi si, da bi klub postal vzoren primer razvoja nogometnih talentov ter pomemben steber lokalnega športa.

V imenu Občine Šoštanj je zbrane nagovoril podžupan, Boris Lambizer, ki je pohvalil delovanje in napredek kluba ter izrazil občinsko podporo za nadaljnje delovanje kluba.

Prisotne je nagovoril tudi predsednik Športne zveze Šoštanj, Bojan Rotovnik, ki je prav tako pohvalil njihovo delo in prispevek k lokalnemu športu.

Foto: NK Šoštanj

Občni zbor so ob druženju sklenili s prijetno pogostitvijo.

Vir: Občina Šoštanj

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Več novic

Utrinki

Velenjske rokometašice včeraj slavile proti ekipi iz Ptuja #utrinki

Včeraj, 23. marca, je Ženski rokometni klub Velenje odigral tekmo proti Ženskemu rokometnemu klubu Žiher hiše Ptuj - Ormož....
Družba

Preveč vsakodnevnega stresa? Vabljeni, da spoznate osnovne značilnosti sproščanja

Danes, ob 16. uri vabljeni na delavnico v Sejno dvorano Mestne Občine Velenje kjer boste spoznali osnove tehnik sproščanja, ki lahko učinkovito pomagajo pri obvladovanju vsakodnevnega stresa....
Družba

PGD Pesje bogatejše za dva nova operativca

Po šestih napornih in zelo dolgih mesecih je Prostovoljno gasilsko društvo Pesje bogatejše za dva nova operativca - Ana Miklavžina in Gašper Brdnik. ...
Družba

Včeraj je v velenjski knjižnici potekala okrogla miza na temo brigadirstva

Včeraj, 03. aprila, je v Knjižnici Velenje potekala okrogla miza "Brigadirstvo nekoč in danes"....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

V maju zaključuje z delom zdravnica Lucija Šteković

Iz ZD Velenje sporočajo, da zdravnica Lucija Šteković, dr. med., zaradi upokojitve s 7. 5. 2024 zaključuje z delom....
Obvestila

Obvestilo: Kolesarska steza proti Mislinji še vedno ZAPRTA

Kolesarska steza proti Mislinji je zaradi odpravljanja pomanjkljivosti še vedno zaprta. ...
Obvestila

V torek, 9.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Žarove ceste 3, 5, 6, 7, 8, 9, 9a, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 18 in 22 v...
Obvestila

V garažni hiši Gorica prišlo do okvare dvižnih vrat

Komunalno podjetje Velenje obvešča uporabnike, da je prišlo do okvare dvižnih vrat v garažni hiši Gorica....

Zadnje osmrtnice

Frančiška Urbanc

Barbara Rajter

Franc Mevc

Velenjcan copyright © 2023