Search
Search
Close this search box.

Čarobni koledar danes z namigi, kje pričakati novo leto

Danes, 31. decembra, na zadnji dan iztekajočega se leta, odpiramo tudi zadnje okence čarobnega koledarja, ki ga je pripravila Mestna občina Velenje.
FOTO: Jernej Vasle, knmedia

Velenjski čarobni koledar je v mesecu decembru predstavljal ponudbo lokalnih ponudnikov in vam vsak dan ponudil kakšen dogodek, kjer ste se lahko ob dobri glasbi družili z najbližjimi. Ko se je odprla čarobna promenada ste lahko uživali tudi v bogati kulinarični ponudbi lokalnih ponudnikov.

Tudi danes vas koledar ne bo razočaral. Na zadnji dan v letu si privoščite popoln dan in se prepustite vsemu, kar mesto Velenje ponuja. Razveselite se številnih silvestrskih dogodkov, ki se odvijajo od jutra do večera.

Že ob 11. uri bodo v slovo iztekajočemu letu pomahali vaši najmlajši. Zagotovljena je zabava ob glasbeno-plesni animaciji, ki jo pripravlja Zavod Enostavno Prijatelji. Na obisk pride Škratek Prijateljček in njegovi prijatelji, ki bodo pripravili nepozabno novoletno presenečenje. Otroke pa bo presenetil tudi Dedek Mraz, skupaj z njim bodo peli pesmi ter odštevali zadnje ure letošnjega leta.

Uverturo v silvestrski večer bo ob 20. uri pričel DJ Sonorus, ki bo vrtel plesne hite za vse generacije, da se za najdaljšo noč v letu dobro ogrejete. A le to 22. ure, potem za vas Festival Velenje, v sodelovanju z Mestno občino Velenje pripravlja tradicionalno silvestrovanje na Titovem trgu.

Veselo druženje se bo pričelo ob 22. uri in se bo nadaljevalo vse do 2. ure zjutraj. V pričakovanju novega leta nas bo na glavnem mestnem trgu zabavala priljubljena Tanja Žagar. Ob polnoči pa bo zbrane nagovoril župan Mestne občine Velenje, Peter Dermol, ki bo delil nekaj besed ob prehodu v novo leto.

Če niste navdušeni nad silvestrovanjem na prostem, vam v Šoštanju ponujajo silvestrovanje v športni dvorani Šoštanj, kjer boste vstop v novo leto pričakali v družbi izjemnih glasbenih izvajalcev. Modrijani in ansambel Stil bodo skupaj ustvarili nepozabno praznovanje za vse generacije.

Ob zaključku tega čudovitega leta se oziramo nazaj, na trenutke radosti, izzive in spomine, ki so nas obogatili.

Naj bo konec tega leta poln iskric veselja, ki naj nas spremljajo v novo leto. Skupaj smo preživeli trenutke, ki so oblikovali naše življenje in nas naredili močnejše, sploh v času hudih poletnih ujm. Zato se zahvalimo za vsak dan, za vsak nasmeh, za vsako prijateljstvo in za vsako lekcijo, ki smo jo prejeli.

Vir: Mestna občina Velenje

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Več novic

Šport

Velenjski judoisti dosegli odlične rezultate na državnem prvenstvu v Lendavi

V soboto, 23. marca, je v Lendavi potekalo Judo državno prvenstvo za člane in U 16 Lendava....
Gospodarstvo

Zagorelo na območju Teš 4 v Šoštanju

Na območju četrtega bloka Termoelektrarne Šoštanj (Teš), ki sicer ni več v obratovanju, je izbruhnil požar, so za STA povedali v Tešu. Na območju Šoštanja in Lokovice so zato...
Družba

Šest mladoletnikov in ena polnoletna oseba v pretepu poškodovali dva mladoletnika

Celjski policisti so bili 3. februarja letos, v jutranjih urah, obveščeni o pretepu na Ljubljanski cesti v Celju....
Šport

Rokometaši RK Gorenje Velenje z odlično igro slavili zmago proti ekipi MRK Ljubljana

Rokometaši Gorenja Velenja so se po kratkem premoru včeraj, 05. aprila, znova podali na rokometno igrišče. ...

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Jutri bo potekal maraton nadzora hitrosti – objavljamo lokacije

Med 15. in 21. aprilom bo po vsej državi potekala preventivna akcija za umirjanje hitrosti na naših cestah. Policisti bodo v tem času izvajali poostren nadzor in tako preverjali, ali...
Obvestila

Javne sanitarije v garažni hiši pri zdravstvenem domu zaprte predvidoma do konca meseca junija

Zaradi sanacije bodo javne sanitarije v garažni hiši pri zdravstvenem domu zaprte predvidoma od ponedeljka, 22. aprila, do konca meseca junija....
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 18. aprila predvidoma med 8. in 9.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije....
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Stantetove 18-32 in Šaleka 6-25 v četrtek, 18. 4. 2024, od 8.00 do 15.00, prekinjena dobava toplotne energije zaradi...

Zadnje osmrtnice

Marija Rajer

Martin Skočaj

Zvone Kovač

Velenjcan copyright © 2023