Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Obvestila  ·  28.04. ob 16:43  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  706

Prihodnji teden bodo čistili garažne hiše

images/discussions/1651156989-EeBmaG-large.jpg  Garažni prostori na Gorici. - www.velenjcan.si

Komunalno podjetje Velenje bo v prihodnjem tednu opravljalo čiščenja garažnih hiš. Ker želijo, da je čiščenje izvedeno temeljito, prosijo vse uporabnike, da dosledno upoštevajo navodila za parkiranje v teh dneh.

GARAŽNI PROSTORI V POSLOVNO STANOVANJSKEM OBJEKTU GORICA

Uporabnike garažne hiše v poslovno stanovanjskem objektu Gorica obveščajo, da se v ponedeljek, 2. maja 2022, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov.

S čiščenjem bodo začeli v ponedeljek, 2. maja 2022, ob 7. uri, v I. etaži garažne hiše, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne parkirajo v II. in III. etaži.

V torek, 3. maja 2022, od 7. ure dalje bodo čistili II. etažo, avtomobili naj bodo takrat parkirani v I. in III. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v III. etaži.

V sredo, 4. maja 2022, od 7. ure dalje bodo čistili III. etažo, zato avtomobile takrat parkirajte v I. in II. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v II. etaži.

GARAŽNA HIŠA AVTOBUSNA POSTAJA VELENJE

V garažni hiši Avtobusna postaja Velenje bo redno letno čiščenje garažnih prostorov potekalo v četrtek in petek, 5. in 6. maja 2022. S čiščenjem bodo začeli v četrtek zjutraj, 5. maja 2022, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno petka, 6. maja 2022, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

KYOrQ5b.jpg

GARAŽNA HIŠA MERCATOR VELENJE

V garažni hiši Mercator Velenje obveščajo bo redno letno čiščenje garažnih prostorov potekalo v soboto in nedeljo, 7. in 8. maja 2022. S čiščenjem bodo začeli v soboto zjutraj, 7. maja 2022, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno nedelje, 8. maja 2022, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

R2PGwSb.jpg

GARAŽNA HIŠA ZDRAVSTVENI DOM VELENJE

Komunalno podjetje Velenje uporabnike garažne hiše Zdravstveni dom Velenje obvešča, da se v nedeljo, 8. maja 2022, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bodo začeli v nedeljo zjutraj, 8. maja 2022, ob 7. uri, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne ne parkirajo v garažni hiši.

szvrWNY.jpg

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !