Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Obvestila  ·  02.11. ob 17:47  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  2409

Odgovarjamo na lažen in zavajujoč zapis politične stranke Naše Velenje #foto

images/discussions/1667407620-gYoMVG-large.png  Zapis stranke Naše Velenje - Foto: Facebook

Odgovarjamo na lažen in zavajujoč zapis politične stranke Naše Velenje na socialnem omrežju Facebook.

CITIRAN ZAPIS STRANKE NAŠE VELENJE: »Facebook profil Velenjčan, je blokiral dostop kandidatu za župana stranke naše Velenje. Razlog neznan, že zaradi tega, ker na strani niti ni sodeloval s komentarji. Očitno je stran namenjena predvsem propagiranju elite, čeprav to stran bogato financira občina iz proračuna.«

NAŠ ODGOVOR: Jožetu Hribarju smo že mesece nazaj onemogočili možnost komentiranja pod našimi objavami, veliko prej, preden se je v javnosti pojavil kot kandidat za župana Velenja in razlog za to je povsem znan (predvsem njemu) ter tudi dokazljiv. Komentarji, ki jih je redno pisal pod našimi objavami z značko "Najbolj aktiven sledilec" zaradi blokade na Facebooku niso vidni, a če njegov profil odblokiramo, bodo vsi komentarji ponovno prikazani - že sama navedba, da na naši strani ni sodeloval s komentarji, je laž. V komentarjih je rad zavajal, redno žalil naše delo, a blokirali smo ga šele takrat, ko je pričel z redno, neposredno samopromocijo, predvsem s preusmerjanjem ljudi na svojo stran Naše Velenje.

Glede izjave, da je naš medij namenjen propagiranju elite, je ta preprosto povedano laž. Naša majhna in mlada ekipa (ki trenutno šteje dve zaposleni osebi), politično neopredeljena, se vsakodnevno trudi v Velenju razvijati novo medijsko zgodbo in naša ogromna baza sledilcev ter dosegi z našimi objavami, ki so letos segli v samem mesecu tudi do pol milijona ljudi, so dokaz, da jo Velenje nujno potrebuje - uspešno promoviramo aktivnosti Velenja in pohvalimo se lahko z veliko dobrimi projekti, spodbujamo in izvajamo zdravo kritičnost ter smo razvojno naravnani, v času volilne kampanje pa nudimo enakovreden prostor prav vsem barvam politike, po našem uradnem ceniku. Še vedno smo mnenja, da smo na začetku in želimo ter imamo še veliko več za pokazati.

Glede subjektivnega mnenja stranke Naše Velenje o »financiranju«, lahko povemo, da vrednost naših storitev določata trg in kvaliteta našega dela. Finance so javne, zatorej so tudi javno vidne na spletu.

Pri Velenjcan nikoli nikomur nismo odvzemali pravice do svobode izražanja svojega mnenja v komentarjih pod našimi objavami, a če nekdo, kljub opozorilom, redno krši naše splošne pogoje pri udejstvovanju v komentarjih, smo ga žal primorani ustaviti.

Jože Hribar, želimo vam srečno na volitvah in predvsem, da svoje temelje prihodnosti gradite na privoščljivosti, povezovanju, pravičnosti in resnici. V kolikor potrebujete promocijo, smo tukaj vedno za vas.

Lepo vas pozdravlja ekipa Velenjcan.

Foto: Spodnja fotografija prikazuje enega izmed komentarjev Jožeta Hribarja pod našo objavo pred skoraj enim letom, ko smo mu vljudno ponudili odstop - po tem za kratek čas ni več komentiral, nato pa se je ponovno vrnil, še z večjo mero drznosti.

https://i.imgur.com/EwtJL2M.png

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !