Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Obvestila  ·  26.05. ob 11:52  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  265

Napoved čiščenja garažnih prostorov v garažnih hišah

images/discussions/1685094738-qeRXoL-large.jpg   - www.velenjcan.si

Komunalno podjetje Velenje bo v začetku meseca junija opravljalo čiščenja garažnih hiš. Ker želijo, da je čiščenje izvedeno temeljito, prosijo vse uporabnike, da dosledno upoštevajo navodila za parkiranje v teh dneh.

GARAŽNI PROSTORI V POSLOVNO STANOVANJSKEM OBJEKTU GORICA

Uporabnike garažne hiše v poslovno stanovanjskem objektu Gorica obveščajo, da se v ponedeljek, 5. junija 2023, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov.

S čiščenjem bodo začeli v ponedeljek, 5. junija 2023, ob 7. uri, v I. etaži garažne hiše, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne parkirajo v II. in III. etaži.

V torek, 6. junija 2023, od 7. ure dalje bodo čistili II. etažo, avtomobili naj bodo takrat parkirani v I. in III. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v III. etaži.

V sredo, 7. junija 2023, od 7. ure dalje bodo čistili III. etažo, zato avtomobile takrat parkirajte v I. in II. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v II. etaži.

GARAŽNA HIŠA AVTOBUSNA POSTAJA VELENJE

Uporabnike garažne hiše Avtobusna postaja Velenje obveščajo, da bo v četrtek in petek, 8.–9. junija 2023, potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bodo začeli v četrtek zjutraj, 8. junija 2023, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno petek, 9. junija 2023, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

https://i.imgur.com/KYOrQ5b.jpg

GARAŽNA HIŠA MERCATOR VELENJE

Uporabnike garažne hiše Mercator Velenje obveščajo, da bo v soboto in nedeljo, 10.–11. junija 2023, potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bodo začeli v soboto zjutraj, 10. junija 2023, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno 11. junija 2023, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

https://i.imgur.com/R2PGwSb.jpg

GARAŽNA HIŠA ZDRAVSTVENI DOM VELENJE

Uporabnike garažne hiše Zdravstveni dom Velenje obveščajo, da se v nedeljo, 11. junija 2023, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v nedeljo zjutraj, 11. junija 2023, ob 7. uri, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne ne parkirajo v garažni hiši.

https://i.imgur.com/szvrWNY.jpg

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !