Search
Search
Close this search box.

Najcenejša računalniška trgovina v Sloveniji

Se vam večkrat porodi vprašanje, kje kupiti gaming računalnik? Kateri gaming računalniki so najboljši? Ali pa morda razmišljate le o tem, katera grafična kartica ponuja največ zmogljivosti za svojo ceno?

Se vam večkrat porodi vprašanje, kje kupiti gaming računalnik? Kateri gaming računalniki so najboljši? Ali pa morda razmišljate le o tem, katera grafična kartica ponuja največ zmogljivosti za svojo ceno? Ali pa katere grafične kartice so trenutno najboljše na slovenskem trgu? Nič več, sedaj se preprosto obrnite na Računalniško trgovino Komponentko, kjer vam bodo gaming zanesenjaki z veseljem svetovali in odgovori na vsa vaša vprašanja v zvezi z računalništvom.

Računalniška trgovina Komponentko je idealna izbira za vse ljubitelje računalništva in gaminga. V trgovini lahko najdete široko ponudbo novih in rabljenih gaming računalnikov, ki so idealni za vrhunsko igralno izkušnjo. Poleg tega v trgovini lahko najdete tudi številne nove in rabljene grafične kartice, ki bodo poskrbele za gladko delovanje vaših igric in drugih računalniških programov.

Grafična kartica, najcenejša in najugodnejša računalniška trgovina Komponentko, ugodna in poceni

Kaj so gaming računalniki?

Gaming računalnik je računalnik, namenjen igralski rabi. Te računalnike je mogoče prepoznati po visoki zmogljivosti in zmogljivih komponentah, ki so potrebne za gladko in zanesljivo delovanje zahtevnejših iger.

Gaming računalniki običajno vsebujejo visokozmogljive procesorje, veliko količino delovnega spomina in zmogljive grafične kartice, ki so potrebne za gladko delovanje iger. Poleg tega imajo gaming računalniki pogosto tudi zmogljive trde diske in napredne hladilne sisteme, ki poskrbijo za učinkovito hlajenje komponent med igranjem. Gaming računalniki so namenjeni tistim uporabnikom, ki želijo igrati zahtevnejše igre in si želijo izkušnjo brez zastojev in težav z delovanjem. 

Najugodnejši gaming računalniki in najcenejše grafične kartice v računalniški trgovini Komponentko

Če iščete nove gaming računalnike, lahko v trgovini Komponentko izbirate med številnimi modeli različnih znamk in cenovnih razredov. Če pa želite prihraniti nekaj denarja, lahko v računalniški trgovini Komponentko izbirate tudi med rabljenimi gaming računalniki, ki so bili temeljito pregledani in preizkušeni, da zagotavljajo enako kakovost kot novi modeli.

Poleg gaming računalnikov lahko v trgovini Komponentko najdete tudi številne nove in rabljene grafične kartice. Če iščete kartico za nadgradnjo obstoječega računalnika ali pa potrebujete zmogljivejšo kartico za nov računalnik, v trgovini Komponentko lahko izbirate med številnimi modeli različnih znamk in cenovnih razredov. Rabljene grafične kartice so prav tako pregledane in preizkušene, tako da lahko z njimi brez skrbi nadgradite svoj računalnik. Pa ne samo, da rabljene grafične kartice nudijo znatno nižjo ceno – hkrati nudijo tudi identično zmogljivost, kakor nove.

Če iščete nove ali rabljene gaming računalnike ali grafične kartice, obiščite računalniško trgovino Komponentko in si oglejte njihovo ponudbo. Zagotovo boste našli kaj zase!

Če pa se boste računalnika lotili sestavljati sami, si preberite njihov vodič: Kako sestaviti računalnik?

Gaming računalnik Računalniška trgovina Komponentko - sestavi računalnik, popravilo računalnika

Ali je nakup rabljene opreme enako varen, kot nakup nove?

Nakup rabljene grafične kartice v računalniški trgovini Komponentko je varen in zanesljiv, saj so vse rabljene kartice temeljito pregledane in preizkušene. To pomeni, da lahko brez skrbi nadgradite svoj računalnik z rabljeno grafično kartico, saj lahko računate na enako kakovost in zmogljivost kot pri novi kartici.

Poleg tega vam trgovina Komponentko za vsako rabljeno grafično kartico zagotavlja tudi enoletno garancijo, tako da lahko brez skrbi nadgradite svoj računalnik in se zanašate na zanesljivost in kakovost svojega nakupa.

Kako je možno, da je rabljena grafična kartica zanesljivejša od nove? Več o tem, si preberite tukaj

Računalniška trgovina Komponentko vam omogoča nakup računalnikov in računalniške opreme na obroke

Pri računalniški trgovini Komponentko vam omogočajo nakup računalnika, grafične kartice ali druge računalniške opreme na obroke preko njihovih poslovnih partnerjev Leanpay in 1Stavno

Nakup na obroke je lahko odlična rešitev za tiste, ki si želite nakupa nekoliko dražjega izdelka, vendar se vam ne splača plačati vsega naenkrat. S nakupom preko 1Stavno in Leanpay si v trgovini Komponentko lahko plačilo razdelite tudi do 48 obrokov!

Popravilo računalnikov v računalniški trgovini Komponentko v Ljubljani

Računalniška trgovina Komponentko ponuja širok spekter storitev za popravilo in servisiranje računalnikov. Če imate težave z vašim računalnikom, lahko v trgovini poiščete pomoč pri odstranjevanju virusov, nameščanju operacijskega sistema Windows ali pa nameščanju antivirusnih programov.

Popravilo računalnikov je pomemben del storitve, ki jo ponuja trgovina Komponentko. Če se vaš računalnik ne odziva ali pa se pojavljajo težave pri delovanju se nikar ne obotavljajte, temveč jim napravo nesite na popravilo. Usposobljeni strokovnjaki bodo pregledali vaš računalnik in poiskali vzrok težav, nato pa bodo poskrbeli za njihovo odpravo.

Rabljene grafične kartice, nove grafične kartice, Komponentko računalniška trgovina Ljubljana

Najcenejše Windows licence

Računalniška trgovina Komponentko vam ponuja najugodnejše Windows 10 in Windows 11 licence v Sloveniji. Ena izmed najbolj priljubljenih licenc je Windows 10 Home oziroma Windows 11 home, ki je na voljo za ceno 29 EUR. Ta licenca vam omogoča uporabo operacijskega sistema Windows 10 oziroma Windows 11 na enem računalniku in vam zagotavlja dostop do številnih uporabnih funkcij in orodij.

Če potrebujete bolj zmogljivo licenco, lahko izberete tudi Windows 10 Pro oziroma Windows 11 Pro, ki je na voljo za ceno 39 EUR. Ta licenca vam omogoča uporabo operacijskega sistema Windows 10 oziroma Windows 11 na enem računalniku in vam zagotavlja dostop do številnih naprednih funkcij in orodij, ki so idealne za poslovno uporabo.

Ena računalniška trgovina, ki vam omogoča storitev »Sestavi si računalnik« pod njihovim nadzorom

Računalniška trgovina Komponentko vam omogoča, da pod njihovim nadzorom v njihovi poslovalnici sestavite svoj računalnik. To pomeni, da lahko izberete komponente, ki jih želite uporabiti za sestavo vašega računalnika, in jih nato pod nadzorom usposobljenih strokovnjakov sestavite v celoto.

Sestavljanje računalnika v trgovini Komponentko je odlična priložnost, da dobite vse potrebne komponente na enem mestu in da se posvetujete s strokovnjaki o najboljših izbirah za vaš računalnik. Usposobljeni strokovnjaki vam lahko svetujejo o izbiri komponent, ki bodo najboljše za vaše potrebe in zahteve, tako da boste lahko sestavili računalnik, ki bo popolnoma prilagojen.

Sestavi si računalnik. Računalniška trgovina Komponentko - Gaming računalniki, grafične kartice.

Odkup rabljenih računalnikov – prodajte svoj računalnik računalniški trgovini Komponentko

Računalniška trgovina Komponentko ponuja tudi odkup rabljenih računalnikov po principu staro za novo. Več o odkupu si preberite na njihovem blogu.

Več novic

Šport

Taekwon-do & Kickboks klub Skala blestel na tekmovanju v Pragi

Minuli vikend so se člani Taekwon-do & Kickboks kluba Skala Velenje, odpravili v Prago, kjer so z odličnimi predstavami dosegli izjemne rezultate. ...
Družba

Ste za slastno tortico iz Hotela Paka? Hitro na spletno stran Mestne občine Velenje

Družba

21. marec – Dan Downovega sindroma: Obujmo različne nogavice za podporo

Vsako leto, 21. marca, se po vsem svetu obeležuje Dan Downovega sindroma. ...
Šport

Rokometna reprezentanca, med njimi je tudi Peter Šiško, se bo danes v kvalifikacijah pomerila z Brazilci

Danes, 14. marca, se začenjajo kvalifikacije za Olimpijske igre v Parizu, kjer bo svojo pot začela tudi slovenska moška rokometna reprezentanca....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

V garažni hiši Gorica prišlo do okvare dvižnih vrat

Komunalno podjetje Velenje obvešča uporabnike, da je prišlo do okvare dvižnih vrat v garažni hiši Gorica....
Obvestila

Zapora ceste v Pohrastniku: v petek med 8. in 13. uro popolna zapora

V petek, 29. marca, bo med 8. in 13. uro na Pohrastniku prišlo do popolne zapore ceste....
Obvestila

Na Gorenjskem klancu prišlo do prometne nesreče

Obvestila

V torek, 26.3.2024 bo prekinjena oskrba s sanitarno toplo vodo

Iz Komunalnega podjetja Velenje so nam sporočili, da bo jutri prekinjena oskrba s sanitarno toplo vodo na območjih Efenkova cesta, Gregorčičeva cesta in Tavčarjeva cesta....

Zadnje osmrtnice

Franc Mravljak

Rudolf Pudgar

Ferdinand Turnšek ST.

Velenjcan copyright © 2023