Article's Author Avatar

Zmaga lepa popotnica za sobotni derbi
(Arhiv) Športne novice  ·  27.09. 2021 ob 07:47  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  416

https://i.imgur.com/BMfsVA9.jpg

Nogometaši velenjskega Rudarja so hitro preboleli visok poraz proti ajdovskem Primorju. V 9. krogu 2. SNL so gostili ekipo Krškega in s suvereno predstavo prišli do svoje pete letošnje zmage. Med strelce so se vpisali Rob Rudonja, Sandro Jovanović in Nace Koprivnik.19- letni Rudonja pa se je obenem veselil svojega prvega zadetka v majici Rudarja. Velenjčani so se z zmago povzpeli na šesto mesto ligaške razpredelnice, s sedmimi točkami zaostanka za vodilnim kranjskim Triglavom. Ravno Kranjčani pa so naslednji nasprotnik in če gre soditi po razpletu dosedanjih tekem tako orlov kot knapov, potem se v soboto ob Škalskem jezeru obeta razburljiv drugoligaški dvoboj.

Rudar Velenje – Krško 3:1 (2:0)

Strelci: 1:0 Rob Rudonja (7.), 2:0 Sandro Jovanović (40.), 2:1 Matic Predanič (57.), 3:1 Nace Koprivnik (89.)

Rudar Velenje: Žiger, Verbič, Jukić, Saramago, Spudić (od 82. Štrakl), Jovan, Gaber Majcenovič (od 58. Barič), Hrovat, Jovanović (od 82. Bračun), Rudonja (od 58. Koprivnik), Batistić (od 68. Vošnjak). Trener: Milan Petrović

Velenjcan.si
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.