Article's Author Avatar

FOTO/VIDEO: Svetovno veteransko prvenstvo v smučarskih skokih in pokal MO Velenje
(Arhiv) Športne novice  ·  16.09. 2021 ob 14:44  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  541

https://i.imgur.com/AYeyOUz.jpg

Velenje je med 8. in 11. septembrom gostilo več kot 50 smučarskih skakalcev, nekdanjih tekmovalcev svetovnega ranga iz enajstih držav – svetovnih velesil v smučarskih skokih.

V soboto, 11. septembra, so se v Velenju smučarski skakalci pomerili na HS 45 za pokal Mestne občine Velenje, kasneje je sledilo še ekipno tekmovanje na HS 75. Tekmovalci so prihajali iz Češke, Madžarske, Nemčije, Norveške, Poljske, Rusije, Slovaške, Švedske, Združenega kraljestva Velike Britanije, Združenih držav Amerike in seveda Slovenije.

Dogajanje si lahko ogledate na posnetku:

Na zaključni slovesnosti sta prisotne pozdravila častni pokrovitelj dogodka, župan Mestne občine Velenje Peter Dermol in predsednik Smučarsko skakalnega kluba Velenje Milan Živic. Skupaj sta kasneje tekmovalcem izročila nagrade in seveda pokale Mestne občine Velenje.

Milan Živic je na dogodku povedal, da je kar malce utrujen saj je poleg organizacije tudi sam tekmoval, a je zelo ponosen in vesel, da lahko opravlja funkcijo predsednika SSK Velenje. Zahvalil se je vsem, ki so pomagali pri realizaciji dogodka predvsem pa Mestni občini Velenje za vso podporo. Županu Petru Dermolu je ob koncu predal tudi smučko na katero so se podpisali vsi tekmovalci.

Foto: Niki Saje

MOV / Velenjcan.si
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.