Article's Author Avatar

V prometni nesreči v bližini Slovenj Gradca umrl 85-letni potnik v reševalnem vozilu
(Arhiv) Policijska kronika  ·  19.07. 2021 ob 08:12  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  2133

https://i.imgur.com/xOVfSgx.jpg

Iz PU Celje sporočajo, da je nedeljski večer tragično zaznamovala prometna nesreča, ki jo je nekaj čez 22. uro povzročil 24-letni voznik reševalnega vozila. V prometni nesreči je umrl 85-letni potnik v reševalnem vozilu. 24-letni voznik ter 21 in 75 let stara sopotnika v reševalnem vozilu so se v trčenju lažje poškodovali. Huje se je v prometni nesreči poškodoval 26-letni voznik osebnega vozila.

24-letni voznik reševalnega vozila je vozil iz smeri Slovenj Gradca proti Kotljam. Izven naselja Sele-Vrhe je v nepreglednem desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom. Vozilo je zdrselo na nasprotno smerno vozišče in trčilo v osebno vozilo 26-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. Po trčenju je reševalno vozilo odbilo v levo izven vozišča, kjer je najprej trčilo v obcestni robnik in nato v skalo na travniku, kjer se je prevrnilo na bok.

Ogleda kraja prometne nesreče, ki so ga opravili policisti Postaje prometne policije Celje, sta se udeležili preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic je bila cesta do pol treh zjutraj zaprta za ves promet.

To je letošnja 13. žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju so v treh prometnih nesrečah umrli štirje ljudje.

PU Celje
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.