Article's Author Avatar

Koncert: Santana tribute band
(Arhiv) Napovednik  ·  13.07. 2021 ob 15:51  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  650

https://i.imgur.com/c2gEzdF.jpg

V sklopu Poletnih kulturnih prireditev Festivala Velenje bo v četrtek, 15. junija 2021, ob 20. uri na Visti (prireditveni prostor ob Velenjskem jezeru) nastopila skupina Santana tribute band.

Santana tribute band je nastal kot darilo sina Davida očetu Tomu Slatineku za 60. rojstni dan. Najprej je bilo predvideno, da bodo odigrali samo en koncert. Zaradi dobrega odziva so fantje nadaljevali z vajami in nastopi. Tokrat bodo nastopili na prireditvenem prostoru Vista, v svoj repertoar so dodali še nekaj novosti Carlosa Santane, pripravljajo pa tudi presenečenje.

Zasedba: Andrej Kmetič –vokal, Tomo Slatinek – kitara, Rok Rednak – klaviature, Urban Fijavž – bas kitara, Matej Javoršek –tolkala in David Slatinek – bobni

V primeru slabega vremena bo koncert odpadel.

Festival Velenje
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.