Article's Author Avatar

Velenje zasijalo v soju prazničnih luči #video
(Arhiv) Lokalne novice  ·  04.12. 2021 ob 01:25  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  899

Včeraj je od 10. do 20. ure v mestnem središču potekal praznični sejem drobnih daril in dobrot, kjer je več kot 30 razstavljavcev ob prijetni praznični glasbi ponujalo svoje izdelke in dobrote.

Ko je mesto objela tema, je Velenje zasijalo v soju prazničnih luči. Nekaj trenutkov kasneje so skupaj z županom Mestne občine Velenje Petrom Dermolom, odštevali tudi za prižig luči na tamkajšnji novoletni jelki. Letos so s praznično razsvetljavo zažarele tudi nove lokacije, in sicer Vista – park z razgledom, prenovljen trg v Starem Velenju in Goriška cesta.

Kljub vselej negotovim razmeram, je Mestna občina Velenje uspela pričarati čudovito praznično vzdušje. Na trgu smo govorili tudi z županom, ki pa nam je ob vstopu v praznični mesec vsem zaželel navdihujoče trenutke, nova prijateljstva in toplino.

Velenjcan
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.