Občani prejeli zgibanko Vrnimo živl'e'je v Vele'je #video

Po tednih, ko smo bili zaradi pandemije koronavirusne bolezni primorani način življenja čisto spremeniti, ko se je zdelo, da se je čas ustavil, saj smo morali upoštevati številne preventivne ukrepe, se življenje počasi vrača v normalne tirnice. V Velenju že potekajo manjši dogodki in prireditve, v skladu s preventivnimi ukrepi. Še več pa jih bo v prihodnjih tednih.

Ob tej priložnosti je občanke in občane želel nagovoriti tudi župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič. Danes so tako vsi v nabiralnike prejeli zgibanko Vrnimo živl'e'je v Vele'je z njegovim nagovorom, zgoraj v članku pa si lahko ogledate tudi spot, ki so ga posneli konec maja, ko je na strehi mestne hiše mimoidočim zapel znan Velenjčan 6pack Čukur.

V prihodnjih tednih se bo torej vrnilo življenje v Velenje. V petek, 12. junija, boste lahko obiskali promenado okusov na velenjski promenadi, teden dni kasneje pa bodo odprli tudi Velenjsko plažo.

Iz Mestne občine Velenje sporočajo: "Upamo, da bodo dogodki v naše mesto pripeljali tudi poletje in bomo lahko kmalu uživali v toplejših dneh. In ne pozabite, da vas srca iz sončnic, ob katerih ste se lani tako radi fotografirali, tudi že čakajo na treh lokacijah v Velenju. Ob objavi na družbenih omrežjih, pripišite #vrnimoživlejevveleje."

Komentiraj