S fotografijami v sončničnih srcih zaznamujmo praznično leto

Mestna občina Velenje je danes, 16. avgusta 2019, na treh lokacijah v Velenju postavila tri foto kotičke – tri konstrukcije v obliki srca, ki simbolizira letošnje leto, ko naše mesto slavi 60-letnico. 

Foto kotički v obliki velikih sončničnih src v barvah občinskega grba bodo predvidoma do konca septembra stali pred mestno hišo, v Sončnem parku in na Velenjski plaži. 

"Srca predstavljajo pozitivno energijo našega mesta. Mesta, ki ima srce. Mesta, ki je znano po solidarnosti, prostovoljcih in številnih ukrepih, s katerimi želimo življenje narediti bolj prijazno za vse občanke in občane. Sončnice so iz umetnih cvetov, saj želimo, da boste lahko fotografije na vseh treh lokacijah ustvarjali čim dlje. Nekaj dni pred praznikom bomo te sončnice dopolnili s svežimi, da bo vzdušje še bolj veselo in praznično.

Vabimo vas, da skupaj praznujemo. Fotografirajte se v srcih našega mesta. Srčnega mesta s srčnimi ljudmi. Veseli bomo, če boste fotografijam, ki jih boste objavljali na socialnih omrežjih, dodali #velenjepraznuje60," so ob tem zapisali na Mestni občini Velenje.


Foto: MOV

Komentiraj