Pomagajmo družini Vauh, ki ji je ogenj uničil dom #foto

Prvi teden v juniju je na Žarovi cesti v Velenju zagorelo v stanovanjski hiši družine Vauh. Sprva je zagorelo v sobi v prvem nadstropju, ogenj se je nato razširil v mansardni del hiše in na ostrešje. Posredovali so gasilci PGD Velenje, Šalek, Vinska Gora, Pesje in Bevče, a kljub bližini gasilcev je bil požar neusmiljen.

Ogromna škoda je nastala tudi v stanovanju, v katerem živita ena najhitrejših tekmovalk v kolesarskem spustu na svetu Monika Hrastnik in štirikratni državni prvak v spustu Miran Vauh. Poleg njunega stanovanja sta uničena tudi stanovanja Vauhovih staršev in bratove družine, popolnoma pa je uničena tudi delavnica.


Miran Vauh in Monika Hrastnik. Foto: www.mtb.si

Pomagajmo!

Družina se sedaj bori, da bi čimprej lahko normalno zaživela, a zaradi ogromne škode, so stroški za obnovo hiše visoki. Zato bi jim vsakršna pomoč prišla še kako prav.

Pomagate jim lahko tudi z donacijami, ki se zbirajo s SMS sporočilom. Pošljite lahko SMS s ključno besedo VAUH5 na številko 1919 in prispevali boste 5,00 € za družino Vauh.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije in A1. Sredstva, zbrana na računu OZ RK Velenje, bodo namenjena za plačilo računov pri obnovi hiše. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na strani OZ RK Velenje.

Darujete lahko tudi z nakazilom na transakcijski račun Rdečega križa Velenje pri NLB d.d. Velenje: SI56 0242 6001 1969 849, obvezno z navedbo Pomoč – Vauh in sklicem 00 245039.

Galerija Fotografij

Komentiraj