FOTO/VIDEO: Modna revija v centru mesta uspela

V okviru projekta Razvajaj se v mestu je Mestna občina Velenje v soboto, 9. marca, ob 10. uri pred Centrom Nova organizirala modno revijo.

Pozivu Mestne občine Velenje za sodelovanje pri projektu Razvajaj se v mestu so se odzvali trgovci in obrtniki v središču mesta, ki v času od 4. do 25. marca nudijo posebno ponudbo, namenjeno ženam.

Na sobotni modni reviji so se predstavile nove kolekcije oblačil Boutique Rock Box, Butik Moja Avenija, Hummel trgovina, Pletenine Špenko, Poročni salon Jasana Dizajn, Proteini.Si Shop Velenje ter trgovine Emma, Merot in Sax; svoje storitve pa bodo predstavili Frizerski salon Figaro, Mh Studio in brivnica Marko Hriberšek ter Studio Jantar.

VIDEO UTRINEK:

Glasbeni nastop pa je pripravil Alen Vogrinec Vesel, finalist oddaje Slovenija ima talent leta 2010, ki je na koncu programa predstavil tudi svojo hči Najo Toše Vogrinec, ki je prav tako navdušila s svojim petjem.

Posebno presenečenje pa je sledilo ob koncu modne revije. Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič je ob mednarodnem dnevu žena podaril 1.000 nageljev, ki so jih med obiskovalke modne revije razdelili člani Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Rokometaši so podarili tudi nekaj vstopnic za četrtfinalno tekmo Pokala Slovenije, ki bo na sporedu v torek, 12. marca, ob 19. uri v Rdeči dvorani Velenje.

Pripenjamo še vedno aktualni LETAK, v katerem so podrobneje navedene priložnostne ponudbe, ki so jih pripravili sodelujoči pri projektu Razvajaj se v mestu.

Komentiraj