Spremenjen prometni režim ob dnevu spomina na mrtve

Komunalno podjetje Velenje obvešča, da bo ob dnevu spomina na mrtve zaradi povečanega prometa proti pokopališču Podkraj in pokopališču Škale začasno spremenjen prometni režim.

Promet bo potekal enosmerno.

Preusmeritev prometa bo urejena s prometno signalizacijo, usmerjanje prometa bodo izvajali občinski redarji, policisti Policijske postaje Velenje in člani ZŠAM.

Spremenjen prometni režim bo veljal 31. 10. in 1. 11. 2020, med 6. in 20. uro.

Vse udeležence v prometu prosijo, da upoštevajo postavljeno cestno prometno signalizacijo in navodila pooblaščenih uradnih oseb.

Iz KP Velenje pa ob tem še sporočajo: "Zaradi epidemije koronavirusa občanke in občane naprošamo, da ne obiskujejo pokopališča le 31. oktobra in 1. novembra, ampak morda nekaj dni prej oz. kasneje, da preprečimo zbiranje in srečevanje ter s tem tudi širjenje virusa. Prvi november je za marsikoga zelo pomemben dan. Poklonimo ga spominu na ljubljene in obiščemo pokopališča. Letos je žal situacija v državi zaradi epidemije takšna, da je upoštevanje vseh priporočil in ukrepov Vlade Republike Slovenije in Nacionalnega inštituta za javno zdravje nujno potrebno, zato občanke in občane prosimo za razumevanje."

Preberite tudi: Ob dnevu spomina na mrtve ne bo organiziranega avtobusnega prevoza

Komentiraj