Razvajaj se v mestu - večdnevni promocijski dogodek

Pozivu Mestne občine Velenje za sodelovanje pri projektu Razvajaj se v mestu so se odzvali trgovci in obrtniki v središču mesta, ki bodo v času od 4. do 25. marca pripravili posebno ponudbo, namenjeno ženam.

Mestna občina Velenje že šesto leto zapored ob dnevu žena pripravlja projekt Razvajaj se v mestu, s katerim želijo v mestno središče privabiti čim več obiskovalcev. 20 trgovcev in obrtnikov se je odločilo, da bodo v času od 4. do 25. marca pripravili posebno ponudbo, ki bo prvenstveno namenjena ženskam. Obiskovalkam bodo v tem času omogočili ugodne nakupe svojih izdelkov in storitev, jih za nakup nagradili ali pa jim ponudili brezplačno razvajanje.

V okviru projekta bomo v soboto, 9. marca, pred Centrom Nova organizirali tudi modno revijo

Nove kolekcije oblačil bodo na ogled postavili Boutique Rock Box, Butik Moja Avenija, Hummel trgovina, Pletenine Špenko, Poročni salon Jasana Dizajn, Proteini.Si Shop Velenje ter trgovine Emma, Merot in Sax; svoje storitve pa bodo predstavili Frizerski salon Figaro, Mh Studio in brivnica Marko Hriberšek ter Studio Jantar. Glasbeni nastop pripravlja Alen Vogrinec Vesel, finalist oddaje Slovenija ima talent leta 2010, na koncu programa pa se mu bo pridružila še Naja Toše Vogrinec.

Posebno presenečenje pripravljajo ob koncu modne revije. Obiskovalke bodo obdarili s 1.000 nageljni, ki jih bodo razdelili člani Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Rokometaši bodo podarili tudi nekaj vstopnic za četrtfinalno tekmo Pokala Slovenije, ki bo na sporedu v torek, 12. marca, ob 19. uri v Rdeči dvorani Velenje.

V petek, 8. marca, pa se bo ob 20. uri v Rdeči dvorani pričel tradicionalni koncert ob dnevu žena – nastopila bosta ABBA & Queen tribute bands. 

Poglejte si tudi LETAK, v katerem so podrobneje navedene priložnostne ponudbe, ki so jih pripravili sodelujoči pri projektu Razvajaj se v mestu.

Prijazno vabljeni na razvajanje v Velenje!

Komentiraj