Plesno in športno obarvan konec počitnic - Ta veseli dan z M dance

Žal vreme ta konec tedna ne bo naklonjeno prireditvam na prostem, zato bo za to soboto, 25. avgusta, napovedan otroški živ-žav “Ta veseli dan z M dance” prestavljen na soboto, 1. septembra 2018.


Za Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Velenje je bilo letošnje poletje zelo delavno. Začetek počitnic so zaznamovali dnevni tabori Sončno mesto na Golteh. Poleti so skupaj z Mladinskim centrom Velenje in Športno zvezo Velenje uspešno izpeljali počitniško varstvo, v katerega bodo do konca počitnic vključili več kot 150 osnovnošolcev, starih od 6 do 10 let. Poleg tega so uspešno izvedli dve zdravstveni letovanji, prvega v Poreču in drugega v Savudriji, kamor so letos popeljali 160 otrok iz Šaleške doline. Zadnji teden počitnic v Vili Rožle pripravljajo še dnevne tabore Otroško mesto, tokrat na temo spoznavanja velenjske kulturne dediščine. Že ta konec tedna pa se bodo od počitnic poslovili s tradicionalnim sobotnim otroškim živ-žavom.

V sodelovanju s Plesno rekreativnim studiom “M dance” in klubom prostovoljcev MZPM Velenje “Mladi za mlade” bodo zadnjo soboto v avgustu pripravili plesno obarvan otroški živ – žav v Sončnem parku. Na travniku in ploščadi ob Vili Rožle bodo potekale različne športne igre, plesne delavnice, nastopi plesnih skupin, poslikava teles in ustvarjalne delavnice, v katerih bodo lahko udeleženci izdelovali različne navijaške in plesne pripomočke. Organizirali bodo tudi nagradni Oviratlon, ob 12.30 uri bodo s simboličnim tekom po Sončnem parku podprli maratonca Boga Dolenca, ki bo ta dan začel 42 maratonov, ki jih bo v dobrodelne namene pretekel v 42 dneh. Pridružil se jim boo b koncu prireditve. Vabljeni torej na ustvarjalno, športno-plesno, glasbeno in zabavno obarvano sobotno dopoldne v Sončnem parku pri Vili Rožle! Če bo vreme slabo, bo dogodek prestavljen na soboto, 1. septembra. 

Komentiraj