Muzej Velenje pripravil projekt Ustvarjalna zima

Risbico je leta 2002 za razstavo novoletnih voščilnic na Velenjskem gradu narisala tretješolka Janja iz OŠ Šmartno ob Paki.

Iz Muzeja Velenje sporočajo otrokom, da jih že pošteno pogrešajo. Zato so v tem času, ko je druženje v živo omejeno, pripravili ustvarjalni projekt Ustvarjalna zima. 

Risbice, pisemca, fotografije, voščilnice ali druge izdelke na poljudno tematiko zbirajo do petka, 11. decembra 2020, na naslovu info@muzej-velenje.si.

Z izdelki lahko poustvarjate letošnjo drugačno zimo, zimske dejavnost in dogodke, ki jih pogrešate, svojo najljubšo zimo doslej, zimske radosti, želje in pričakovanja,.. V ustvarjanje lahko vključite tudi starše in stare starše ter skupaj z njimi raziskujete, kakšne so bile zime nekoč.

Vse zbrane izdelke bodo predstavil na virtualni razstavi, ki jo bodo objavil na muzejskih Facebook profilu in spletni strani.

"Obljubimo vam tudi, da bodo kakšen izdelek prispevali tudi sodelavci Muzeja Velenje Ostanite zdravi in dobre volje!" ob tem sporočajo iz Muzeja Velenje.

Komentiraj