Glasbene slike s terase Galerije Velenje

Festival Velenje v sodelovanju z Galerijo Velenje napoveduje niz glasbenih nastopov, ki bodo v prihodnjih tednih ob četrtkih z začetkom ob 18. uri potekali s terase Galerije Velenje.

K sodelovanju vabijo glasbenike, ki bi lahko s 15 do 20-minutnimi nastopi (pevci, instrumentalisti, solo/duo/trio) zaigrali za simboličen honorar. Ker so druženja ljudi (zaenkrat še) prepovedana, bodo na trgu pred galerijo poskrbeli tudi za talne označbe varne medsebojne razdalje.

Za sodelovanje se lahko prijavite na info@festival-velenje.si, za več informacij pa lahko pokličete tudi na 03 898 25 71 ali 051 607 099.

"Želimo si, da bi skupaj z našimi glasbeniki s tovrstnimi glasbenimi miniaturami v ljudeh ponovno obudili željo po kulturnih doživetjih, krepili zavedanje, da bo še vse dobro – nenazadnje pa smo tudi radovedni, kaj vse ste, dragi glasbeniki, počeli v času omejevalnih ukrepov," so zapisali.

Prvi nastop letošnje sezone bo nekaj posebnega. V četrtek, 14. maja, ob 18. uri bo nastopila priznana operna pevka Dunya Tinauer. Vabljeni!

Komentiraj