Evropsko tekmovanje žerjavistov tokrat z dobrodelno noto

Večina izmed vas se vsakodnevno ne sprehaja po gradbiščih med velikimi žerjavi in dvigalkami, za razliko od tistih, ki se s tem poklicno ukvarjajo. 

Žerjavisti bi vam zato radi predstavili in ponazorili svoj vsakdanjik, zato so se odločili, da ponovno organizirajo evropsko tekmovanje žerjavistov, ki bo potekalo v soboto, 25. maja 2019, na nogometnem stadionu pod Vilo Široko v Šoštanju.

Na dogodku bo vsekakor poskrbljeno za vzdušje, zabavali vas bosta skupina Čaga boys in plesna šola M-dance. Otroci pa bodo uživali ob brezplačnih palačinkah in igranju na napihljivimi igrali.

Pomoč Alešu iz Raven pri Šoštanju

Letošnja prireditev pa ne bo samo tekmovanje, ampak bo imela celotna prireditev tudi dobrodelno noto, saj bo po tekmovanju dobrodelna zabava, namenjena zbiranju sredstev za Aleša Meha iz Raven pri Šoštanju, ki se je preteklo leto, v prometni nesreči tako hudo poškodoval, da ne more opravljati vsakdanjih opravil in tako ni več sposoben živeti samostojno.

Postanite pokrovitelj

Ker organizacija in izpeljava takšnega dogodka terja veliko prostovoljnega dela in časa ter seveda tudi financ, organizatoji iščejo sponzorje, donacije ali pomoč pri nagradah za tekmovalce.

Z vašim prispevkom boste postali pokrovitelj prireditve. Za več informacij se lahko obrnete na podjetje Laky Žerjavi (041 381 655).

Komentiraj