Policijsko poročilo, dne 29. oktober 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 303 klice občanov. 55 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Prometna varnost

Nekaj pred poldnevom smo na parkirišču na Polulah obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodovala starejša peška. Vanjo je pri vzvratni vožnji trčil voznik kombiniranega vozila. Vozniku smo zaradi povzročitve prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Na območju Dravograda smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. V Ložnici pri Žalcu smo zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja, voznici zasegli kolo z motorjem.

Kriminaliteta

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v osebno vozilo parkirano na Ljubljanski cesti v Celju. Storilec je iz vozila ukradel bančne kartice in prometno dovoljenje. Lastniku je dodatne stroške povzročil še s poškodovanjem vrat vozila.

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali dva suma storitev kaznivega dejanja nasilje v družini. Osumljencema smo izrekli ukrepa prepovedi približevanja žrtvama, v nadaljevanju ju bomo kazensko ovadili.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj