Policijsko poročilo, dne 27. november 2019

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 67 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in osmih z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali trikrat v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

Ilegalni prehod državne meje

Na območju Nimnega smo včeraj dopoldne izsledili tri ilegalne prebežnike, državljane Iraka. Po opravljenih postopki smo jih predali hrvaškim varnostnim organom.

Tatvini v trgovinah – Slovenj Gradec

V Slovenj Gradcu smo včeraj obravnavali tatvini v dveh trgovinah. Obeh tatvin sta osumljena moški in ženska. Moški je star okoli 35 let, pobrit, z vidno plešo na glavi, oblečen v svetlejše jeans hlače, jakno črne barve, obut v črne športne copate z belim robom, nosil je oranžno črna očala ter neznana ženska, stara okoli 30 let, temnejših daljših las, oblečena v črno jakno in črne hlače s karirasto kapo na glavi, obuta v bele športne copate. Iz ene trgovine sta ukradla britvice vredne okoli 900 € iz druge različna oblačila vredna okoli 170 €.

Nesreča pri delu - Dravograd

Na območju Dravograda se je pri podiranju večjega drevesa v domačem gozdu poškodoval 60-letni domačin. Deblo, ki ga je prerezal mu je padlo na nogo in ga huje poškodovalo.

Požar - Celje

Na Polulah je sinoči nekaj pred 19. uro, zaradi kratkega stika na električni napeljavi, zagorel delovni stroj. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 2.000 €.

Vsiljivo beračenje – Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah smo zaradi vsiljivega beračenja oglobili dva romunska državljana.


 O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj