Policijsko poročilo, dne 27. julij 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 301 klic občanov. 68 klicev je bilo interventnih.

10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih zadev in tujcev 31 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj smo na našem območju obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

Dvema voznikoma smo zasegli vozila.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo včeraj okoli 18. ure obravnavali na območju Ljubnega ob Savinji. V prometni nesreči sta bila udeležena dva motorista. Prvemu je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zdrsnilo na mokrem vozišču in je padel. Posledično je padel še motorist, ki je vozil za njim in ga je poskušal obvoziti. Le ta se je pri padcu lažje poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo petkrat ukrepali v javnih in enkrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

Včeraj nekaj pred 15. uro smo bili obveščeni o požaru v stanovanjski hiši na območju Šmartnega ob Paki. Ogenj je poškodoval del kuhinje. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj