Policijsko poročilo, dne 25. april 2018

Sumljiva pošiljka – Slovenske Konjice

Včeraj, okoli 6. ure zjutraj, smo bili obveščeni, da je poštar, pošte Slovenske Konjice, pri raztovarjanju pošte opazil, da se je iz enega paketa vsula bela praškasta snov. Poštarja, ki je bil edini v stiku z omenjeno pošiljko, so izolirali. Policisti in gasilci so do prihoda pripadnikov Specialne enote in ekipe VURS-a, kraj zavarovali in izvedli vse potrebne varnostne ukrepe. Hitri test je pokazal, da v paketu ni bilo zdravju nevarnih snovi.

Vlom v stanovanjsko hišo - Žalec

Na območju Žalca smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi vhodna vrata, je iz denarnice, ki jo je našel, ukradel nekaj gotovine.

Tatvina - Celje

Iz odklenjene garaže na območju Policijske postaje Celje je neznani storilec ukradel visokotlačni čistilec in kolo.

Drzna tatvina – Rogaška Slatina

V Rogaški Slatini smo sinoči, nekaj pred 22. uro, obravnavali drzno tatvino. Neznan moški, star med 20 in 30 let, kratko pristriženih las, oblečen v črne hlače in belo majico, je turistki, državljanki Italije iz rok iztrgal torbico. Pri prerivanju je turistka padla in se lažje poškodovala. V torbici je imela gotovino, mobilni telefon in fotoaparat.

Vlom v gostinski lokal – Slovenj Gradec

Danes, okoli enih zjutraj, smo na območju Slovenj Gradca, obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec, ki je v lokal vlomil skozi kopalnično okno, je ukradel blagajno z dnevnim izkupičkom.

Komentiraj