Policijsko poročilo, dne 24. november 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 260 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 9 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o devetih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo štirikrat ukrepali v javnih in enkrat v zasebnih prostorih.

Na Polzeli smo včeraj pozno popoldne, zaradi kršitve javnega reda in miru, obravnavali 45-letnega kršitelja, ki je pred stanovanjskimi bloki na Glavnem trgu prevračal zabojnike za smeti in uničeval gasilne aparate. 45-letnika, ki je bil močno pod vplivom alkohola in prepovedanih drog, smo pridržali.

S področja kriminalitete izpostavljamo poškodovanje tuje stvari in tatvino.

V Velenju smo obravnavali poškodovanje tuje stvari. Na parkirišču Partizanske ceste je neznani storilec na osebnem vozilu prerezal vse štiri pnevmatike.

V Slovenj Gradcu smo obravnavali tatvino najmanj tridesetih palet, ki jih je neznani storilec ukradel s parkirišča podjetja.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Komentiraj